De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Huur vandaag nog
een kluis

Uw waardevolle spullen vandaag nog veilig opgeslagen in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze 41 vestigingen.

Afspraak maken
Met SAA en DNK gaat u met een gerust gevoel op vakantie

Een zorg uit handen nemen

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel deze zomer op vakantie kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 50.000 klanten gingen u voor!

 

Actie voor SAA klanten

Sluit u vóór 1 augustus 2019 een nieuwe inboedelverzekering af via SAA Verzekeringen? Dan ontvangt u een mooie korting op een kluis bij De Nederlandse Kluis. De eerste 3 maanden zijn namelijk geheel gratis! Afhankelijk van het kluisformaat waarvoor u kiest, kan uw voordeel oplopen tot wel 75 euro. Bij het afsluiten van de verzekering ontvangt u van SAA een kortingscode. Deze code kunt u doorgeven bij het maken van een afspraak, of tijdens het afsluiten van uw huurcontract bij één van onze vestigingen.

 

Huur direct een kluis bij u in de buurt

De Nederlandse Kluis heeft vestigingen door heel Nederland. Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor de onderstaande knop.

Afspraak maken
Kluis huren