Kluis huren bij ING?
Daarvoor kunt u
nu bij ons terecht.

Biedt ING geen kluishuur aan?

Dat klopt. Het is sinds een aantal jaren niet meer mogelijk om een kluis te huren bij de bank, zoals de SNS, ABN-AMRO, ING of de Rabobank. Toen zij met kluisverhuur zijn gestopt, wezen zij al hun klanten door naar onze vestigingen. Daarmee is De Nederlandse Kluis voor iedereen, ook voor u als ING-klant, de betrouwbaarste plek om waardevolle spullen veilig te bewaren.

“Doordat ik mijn erfstukken veilig in een kluis bewaar, weet ik zeker dat mijn familie hier later ook nog plezier van heeft.”

Speciale introductiekorting voor ING klanten.

Vanwege onze samenwerking is er speciaal voor ING-klanten een introductie aanbieding beschikbaar bij De Nederlandse Kluis. De eerste maand huur ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u als ING-klant gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening. Vermeld de kortingscode ‘ING 1 maand gratis’ tijdens uw afspraak met één van onze medewerkers.

Over De Nederlandse Kluis.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met 41 vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 11,95 p/m
  • Ruim 80.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 – 744 55 55 of onderstaande button.

Maak een afspraak
Kluis huren