Over De Nederlandse Kluis. De veiligste plek voor uw dierbare spullen.

Met toewijding voor veiligheid.

Wij zijn er voor alles wat waarde voor u heeft. Emotioneel en materieel; sieraden, bruidsschatten, foto’s, back-ups, documenten of erfstukken. Wij geven u een gerust gevoel door te waken over deze waardevolle spullen, in zwaarbeveiligde bankkluizen. Achter slot en grendel en de beste beveiligingssystemen.

Een bankkluis is de veiligste bewaarplek voor uw dierbare spullen. Thuis bewaren brengt risico’s als brand en inbraak met zich mee. Vaak bewaart u uw dierbare spullen op plekken die ook bekend zijn onder inbrekers. De emotionele schade die hierbij komt kijken is vaak groot. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw spullen van waarde veilig op te slaan. Ver weg van de verkeerde handen of gevaar voor verlies en brand. Wij dragen zorg voor uw dierbare spullen, zodat u dat nooit meer hoeft te doen.

 • 150.000+
  klanten gingen u voor.
 • 42
  vestigingen in Nederland.

Onze beloften.

Hoogste beveiliging

Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland, zodat uw spullen altijd beschermd zijn tegen brand- en inbraak.

Persoonlijke service

Onze gescreende en opgeleide medewerkers staan voor u klaar. Op de vestiging, per telefoon en online.

Vertrouwen

Ruim 150.000 tevreden klanten en partner van verschillende banken, het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Gemak

Verschillende formaten kluizen beschikbaar vanaf 11,95 per maand, met vestigingen door heel Nederland.

100% overval-proof.

Onze bankkluizen zijn zwaarbeveiligd. Omdat elke vestiging bouwkundig is aangepast, zijn ramkraken onmogelijk uit te voeren. Alle vestigingen worden 24 uur per dag via live camerabeelden in de gaten gehouden. Deze beelden worden realtime doorgestuurd naar de meldkamer. Op elke vestiging staat minimaal één getrainde medewerker en elke locatie is voorzien van high-end beveiligingstechnologie. U bent de enige met twee originele sleutels van uw persoonlijke kluis. Op de vestigingen houden wij geen kopieën achter, zodat niemand buiten de huurder om de kluis kan openen.

Alle medewerkers gescreend.

We werken met de betrouwbaarste mensen, die allemaal worden gescreend op:

 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Bureau Krediet Registratie (BKR)
 • Antecedentenonderzoek

Alle medewerkers worden na de zorgvuldige screening uitgebreid opgeleid. Hierbij wordt er aandacht besteed aan privacy, veiligheid en dienstverlening, zodat elke werknemer gespecialiseerd is in het werken in een kluis. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van u en uw waardevolle spullen garanderen. In tegenstelling tot andere aanbieders, waar personeel niet specifiek getraind is op de verhuur van kluizen, gaat onze primaire aandacht hier naartoe.

Alle vestigingen in voormalige bankkluizen.

Een bankkluis is tegenwoordig onbetaalbaar. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. Wij openen om die reden ook vaak een vestiging in een voormalig bankgebouw. Deze hebben wij uiteraard verbeterd met high-end beveiligingstechnologie die de banken voorheen niet hadden, zoals:

 • Getrainde medewerkers
 • 24/7 live camerabewaking
 • Mistgenerator
 • Stroboscoop
 • Waterdetectie
 • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer

De mensen achter De Nederlandse Kluis.

Marc
Balvers

Algemeen Directeur

Sander
Baljeu

Operationeel Directeur

Jaap
Zeeuw van der Laan

Directeur

Gerard
van der Klaauw

Voorzitter RvC

Dit is wat onze klanten zeggen.

Jesse
26 March om 12:21

Heel discreet en professioneel. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Ik waardeer de hoogwaardige beveiligingsfuncties bij De Nederlandse Kluis. Na te zijn overgestapt van een minder professionele concurrent, zou ik De Nederlandse Kluis aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een veilige locatie voor hun waardevolle spullen.

Jason
19 March om 07:45

Een zeer veilige en positieve ervaring met dit bedrijf. Ook zijn er bijzonder vriendelijke medewerkers die altijd hun best doen om ervoor te zorgen dat je snel en veilig geholpen wordt. Zeker een aanrader.

Stuijts
10 March om 20:14

Super vriendelijk personeel. Deskundig en goede informatieverstrekking.

Theo
8 February om 12:21

Keurig behandeld, fijn te woord gestaan en een goede uitleg!

van Huisstede
19 February om 17:11

Vriendelijke medewerkers, nette service en binnen 15 min toegang tot de kluis.

Onze klanten beoordelen ons uit ruim 9.500 reviews met gemiddeld een 9.2.
Bekijk alle klanten reviews

De Nederlandse Kluis is partner van

Kluis huren