De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Over De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Wij bieden u een oplossing op maat in de vorm van een safeloket op locatie. De deskundigen van De Nederlandse Kluis begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw waardevolle bezittingen veilig op te slaan.

Wij beschikken over integere en vakbekwame medewerkers die discreet met uw gegevens omgaan en die u graag adviseren in een oplossing die past bij uw situatie.

Alle vestigingen in voormalige bankkluizen

Een bankkluis is tegenwoordig onbetaalbaar. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. De Nederlandse Kluis opent om die reden ook vaak een vestiging in een voormalig bankgebouw. Deze hebben wij uiteraard verbeterd met high-end beveiligingstechnologie die de banken voorheen niet hadden, zoals:

  • Getrainde medewerkers
  • 24/7 live camerabewaking
  • Mistgenerator
  • Stroboscoop
  • Waterdetectie
  • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer

100% overval-proof

De kluizen van De Nederlandse Kluis zijn zwaar beveiligd. Omdat elke vestiging bouwkundig is aangepast, zijn ramkraken onmogelijk uit te voeren. Alle vestigingen van De Nederlandse Kluis worden 24 uur per dag via live camerabeelden in de gaten gehouden. Deze beelden worden real time doorgestuurd naar de meldkamer. Hiernaast staat er op elke vestiging minimaal één getrainde medewerker en is elke locatie voorzien van high-end beveiligingstechnologie. Tenslotte heeft alleen de huurder van het safeloket de twee originele sleutels ontvangen. Bij de vestigingen houden wij geen kopieën achter, zodat niemand buiten de huurder om het loket kan openen.

Alle medewerkers gescreend

Als enige aanbieder van kluizen in Nederland screenen wij al onze medewerkers. We werken met de betrouwbaarste mensen, gescreend op:

  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Bureau Krediet Registratie (BKR)
  • Antecedentenonderzoek

Alle medewerkers getraind

Binnen De Nederlandse Kluis worden alle medewerkers na een zorgvuldige screening uitgebreid opgeleid. Gedurende deze training wordt er aandacht besteed aan privacy, veiligheid en dienstverlening, zodat elke werknemer gespecialiseerd is in het werken in een kluis. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van u en uw eigendom garanderen. In tegenstelling tot andere aanbieders, waar personeel niet specifiek getraind is op de verhuur van kluizen, gaat onze primaire aandacht hier naartoe.

Maak een afspraak op één van onze vestigingen.

De mensen

Maak kennis met de mensen achter De Nederlandse Kluis.

Ilja
Flohr

Algemeen Directeur

Jaap Zeeuw
van der Laan

Directeur

Gerard
van der Klaauw

Voorzitter RvC

In de media

De Nederlandse Kluis is onder meer bekend van:

Klanten reviews

Ruim 75.000 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“De eerste ervaring is meteen een hele goede. Ik ben heel vriendelijk èn deskundig te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik ben erg blij dat ik direct een safeloket heb gehuurd, een goed en veilig gevoel.”

Anne van der Burgt (46), Amersfoort 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Kluis huren