De Nederlandse Kluis
10 8790 9.2 Onze klanten beoordelen ons met een 9,2 Alle reviews »

Over De Nederlandse Kluis.
De veiligste plek voor waardevolle spullen.

Met toewijding voor veiligheid.

Wij zijn er voor alles wat waarde voor u heeft. Emotioneel en materieel; sieraden, bruidsschatten, foto’s, back-ups, documenten of erfstukken. Wij geven u een gerust gevoel door te waken over deze waardevolle spullen, in zwaarbeveiligde bankkluizen. Achter slot en grendel en de beste beveiligingssystemen.

Een bankkluis is de veiligste bewaarplek voor uw waardevolle spullen. Thuis bewaren brengt risico’s als brand en inbraak met zich mee. Vaak bewaart u uw waardevolle spullen op plekken die ook bekend zijn onder inbrekers. De emotionele schade die hierbij komt kijken is vaak groot. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw spullen van waarde veilig op te slaan. Ver weg van de verkeerde handen of gevaar voor verlies en brand. Wij dragen zorg voor uw waardevolle spullen, zodat u dat nooit meer hoeft te doen.

 • 80.997
  klanten gingen u voor.
 • 41
  vestigingen in Nederland.

Onze beloften.

Veiligheid

Met de hoogste beveiliging uw waardevolle spullen 100% brand- en inbraakveilig.

Service

Gescreende medewerkers met persoonlijke service op maat.

Gemak

Verschillende formaten kluizen vanaf 11,95 per maand en altijd in de buurt.

Vertrouwen

98% van onze klanten beveelt ons aan. Aangeraden door Rabobank, ING, ABN-AMRO en SNS.

100% overval-proof.

Onze bankkluizen zijn zwaarbeveiligd. Omdat elke vestiging bouwkundig is aangepast, zijn ramkraken onmogelijk uit te voeren. Alle vestigingen worden 24 uur per dag via live camerabeelden in de gaten gehouden. Deze beelden worden realtime doorgestuurd naar de meldkamer. Op elke vestiging staat minimaal één getrainde medewerker en elke locatie is voorzien van high-end beveiligingstechnologie. U bent de enige met twee originele sleutels van uw persoonlijke kluis. Op de vestigingen houden wij geen kopieën achter, zodat niemand buiten de huurder om de kluis kan openen.

Alle medewerkers gescreend.

We werken met de betrouwbaarste mensen, die allemaal worden gescreend op:

 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Bureau Krediet Registratie (BKR)
 • Antecedentenonderzoek

Alle medewerkers worden na de zorgvuldige screening uitgebreid opgeleid. Hierbij wordt er aandacht besteed aan privacy, veiligheid en dienstverlening, zodat elke werknemer gespecialiseerd is in het werken in een kluis. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van u en uw waardevolle spullen garanderen. In tegenstelling tot andere aanbieders, waar personeel niet specifiek getraind is op de verhuur van kluizen, gaat onze primaire aandacht hier naartoe.

Alle vestigingen in voormalige bankkluizen.

Een bankkluis is tegenwoordig onbetaalbaar. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. Wij openen om die reden ook vaak een vestiging in een voormalig bankgebouw. Deze hebben wij uiteraard verbeterd met high-end beveiligingstechnologie die de banken voorheen niet hadden, zoals:

 • Getrainde medewerkers
 • 24/7 live camerabewaking
 • Mistgenerator
 • Stroboscoop
 • Waterdetectie
 • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer
Kluis huren

De mensen achter De Nederlandse Kluis.

Ilja
Flohr

Algemeen Directeur

Jaap
Zeeuw van der Laan

Directeur

Gerard
van der Klaauw

Voorzitter RvC

Dit is wat onze klanten zeggen.

Margot van Dijk
3 november om 07:45

Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.

Mandy Klaassen
18 augustus om 12:21

Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.

Asli Yilmaz
21 oktober om 17:11

Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!

Mengelers. H.
27 november om 20:14

Zeer positief we waren aan de late kant en toch vriendelijk geholpen. Chappo .👍..

Anne van der Burgt
24 september om 12:21

De eerste ervaring is meteen een hele goede. Ik ben heel vriendelijk èn deskundig te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik ben erg blij dat ik direct een safeloket heb gehuurd, een goed en veilig gevoel.

Onze klanten beoordelen ons uit ruim 8.700 reviews met gemiddeld een 9.2.
Bekijk alle klanten reviews

In de media

De Nederlandse Kluis is onder meer bekend van:

Afspraak maken