Partner worden van
De Nederlandse Kluis?

Welkom bij De Nederlandse Kluis.

Wij geloven in het versterken van relaties en het bieden van meerwaarde aan onze klanten. Daarom werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners die dezelfde toewijding aan service, kwaliteit en veiligheid bieden. We zijn een interessante partner voor bijvoorbeeld banken, financiële instellingen, verzekeraars en juweliers.

Heeft uw bedrijf interesse om partner te worden van De Nederlandse Kluis? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op

Zij gingen u voor.

Voordelen van een partnerschap.

  • Breid uw aanbod uit door samen te werken met De Nederlandse Kluis, waardoor u uw klanten een veilige oplossing kunt bieden die perfect aansluit bij uw product of de specifieke behoeften van uw klanten.
  • Versterk de band met uw klanten door ze een veilig gevoel te bieden met een veilige opslagplaats voor hun dierbare spullen, of het nu gaat om klanten of medewerkers.

Waarom
De Nederlandse Kluis?

  • Veiligheid: Met de hoogste beveiliging uw waardevolle spullen 100% brand-en inbraakveilig.
  • Service: Gescreende medewerkers met persoonlijke service op maat.
  • Gemak: Verschillende formaten kluizen vanaf 11,95 per maand en altijd in de buurt.
  • Vertrouwen: 98% van onze klanten beveelt ons aan. Aangeraden door Rabobank, ING, ABN-AMRO en SNS.

Word onze partner.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met De Nederlandse Kluis? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Partner
Kluis huren