De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Dordrecht

U woont in (de omgeving van) Dordrecht en wil ervoor zorgen dat uw waardevolle bezittingen veilig zijn opgeslagen. Huur dan een safeloket bij De Nederlandse Kluis!
Door uw kostbaarheden op te slaan in de zwaarbeveiligde kluizen van DNK, stelt u ze veilig van verlies, diefstal of schade door brand. Onze kluizen worden 24/7 bewaakt door de beste partners in beveiliging. Daarnaast zijn uw eigendommen standaard tot €45.000,- verzekerd.

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van de Nederlandse Kluis in Dordrecht.

Maak direct een afspraak

Adresgegevens

Gedeelde ingang met NOUWEN Makelaardij.

Damplein 50
3319 HC Dordrecht

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Wij willen u vragen het aantal bezoeken
te beperken tot strikt noodzakelijke
bezoeken 
om zo ook bij te dragen aan
het tegengaan van verdere verspreiding van het virus.

Maandag            13.00 tot 17.00
Dinsdag              09:00-12:00 en 13:00-17:00
Woensdag          09:00-12:00 en 13:00-17:00
Donderdag         09:00-12:00 en 13:00-17:00
Vrijdag                09.00 tot 12.00
Zaterdag             09:00 tot 12:00

Aangepaste openingstijden
Maandag 13 april  Gesloten
Maandag 27 april  Gesloten
Dinsdag 5 mei        Gesloten

Bereikbaarheid

Parkeren
U kunt voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer
Vanaf treinstation Dordrecht Centraal Station neemt u bus 2 richting Dubbeldam en stapt u uit bij halte Elzenlaan. Vanaf deze halte loopt u op de Elzenlaan naar het Noorden, waar u uit komt bij het Damplein.

Formaten kluizen op vestiging Dordrecht

Basis

Notariskluis

9,95 per maand
Geschikt voor:
  • Belangrijke documenten
Verzekerd tot: €10.000
Populair

Type A

15,95 per maand
Geschikt voor:
  • Belangrijke documenten
  • Sieraden
  • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000,-

Een kijkje op de vestiging

Kom langs in Dordrecht op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Maak direct een afspraak  Informatie aanvragen

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik moet er niet aan denken om mijn waardevolle spullen thuis te hebben liggen. Stel dat ik een pistool tegen mijn hoofd krijg!”

Ronald Verkerk (46), Amsterdam 2017-08-18

Alles over een kluis huren in Dordrecht

Veilig en vertrouwd kluis huren in Dordrecht

Binnen onze professionele en zwaarbeveiligde kluisruimtes kunt u een safeloket huren. Een safeloket is een afsluitbaar en persoonlijk kluisje en is perfect voor het veilig bewaren van uw edelmetalen, belangrijke documenten, waardepapieren of sieraden.

U kunt eenvoudig en discreet uw kluis bezoeken op onze vaste kluisdagen. U kunt individueel een kluis huren, of u kunt samen met uw partner of een familielid huren.

Door het huren van een kluisje kunt u uw bezittingen veilig stellen van schade door brand of diefstal. Onze kluizen worden dag en nacht bewaakt en wij werken alleen samen met de beste partners in beveiliging. Bij ons kunt u een kluis huren in Dordrecht om er zeker van te zijn dat uw kostbaarheden veilig zijn.

Meer informatie privé kluis huren Dordrecht

In Dordrecht kunt u terecht voor verschillende formaten van safeloketten, waardoor u altijd een goed formaat kunt vinden voor uw waardevolle eigendommen.
Uw eigendommen zijn verzekerd met een standaard dekking tot €45.000,-. Deze waarde kunt u verhogen tot een maximum van €90.000,-.

Doorverwijzing voor kluis huren in Dordrecht door Banken en Verzekeraars

Heeft u een antwoordkaart van uw bank ontvangen en wilt u een kluis huren in Dordrecht? Dat kan eenvoudig worden geregeld. Via onze website kunt u een afspraak inplannen op locatie, maar u kunt uiteraard ook bellen om een afspraak in te plannen. De kluizen zijn echter beperkt, dus zorg dat u op tijd reserveert.

Kluis huren