De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Breda

Woont u in (de buurt van) Breda en wilt u uw kostbaarheden veilig bewaren? Dan kunt u een kluis huren bij de Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van de Nederlandse Kluis in Breda.

De vestiging in Breda wordt in 2018 geopend, maar u kunt nu al een kluis reserveren!

Direct reserveren

Adresgegevens

Nader bekend te maken.

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Opening in 2018. U kunt per direct een kluis huren in Tilburg. Zo snel de vestiging in Breda is geopend kunt u kosteloos overstappen.

Reserveer nu

Bereikbaarheid

Klik hier voor de bereikbaarheid van onze vestiging in Tilburg.

Een kijkje op de vestiging

U kunt nog voor de opening in Breda voorzien zijn van een safeloket. U kunt een loket openen bij één van onze andere vestigingen, waarna u kosteloos én met voorrang kunt overstappen naar Breda.

Kom langs op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. U kunt direct een vrijblijvende afspraak maken om een kijkje te nemen op onze vestiging in Tilburg. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Kluis reserveren in Breda

Vul het onderstaande formulier in om een kluis in Breda te reserveren. U wordt direct op onze wachtlijst geplaatst; wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer de vestiging is geopend.

Kluis reserveren Breda