De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Amsterdam

U woont in (de buurt van) Amsterdam en wil ervoor zorgen dat uw kostbaarheden veilig zijn. Dan kunt u een kluis huren bij de Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van de Nederlandse Kluis in Amsterdam.

Adresgegevens

Vijzelstraat 68-80
(Ingang Kerkstraat)
1017 HL Amsterdam

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Maandag            10.00u tot 18.00u
Dinsdag              10.00u tot 14.00u
Woensdag          10.00u tot 18.00u
Donderdag         10.00u tot 14.00u
Vrijdag                10.00u tot 18.00u

Bereikbaarheid

Parkeren
Ingang naast Prinsengracht 927
(Hoek Vijzelstraat- Prinsengracht)
1017 HL Amsterdam

Openbaar vervoer
Tramhalte Keizersgracht (Vijzelstraat), Amsterdam

Formaten kluizen op deze vestiging

Basis

Notariskluis

€99,00 p/j (excl. BTW)
Afmetingen 38 x 25 x 5
(L x B x H in cm)
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
Verzekerd tot: €10.000,-
Standaard

Type A

€149,00 p/j (excl. BTW)
Afmetingen 38 x 25 x 5
(L x B x H in cm)
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000,-
Populair

Type B

€249,00 p/j (excl. BTW)
Afmetingen 35 x 23.5 x 11
(L x B x H in cm)
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000,-
Extra Ruimte

Type C

€299,00 p/j (excl. BTW)
Afmetingen 40 x 24.5 x 14
(L x B x H in cm)
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
Verzekerd tot: €45.000,-
Groot formaat

Type D

€450,00 p/j (excl. BTW)
Afmetingen 35 x 23 x 29.5
(L x B x H in cm)
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
Verzekerd tot: €45.000,-

Een kijkje op de vestiging

Kom langs op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.


Janneke Maas
Vestigingsmanager

Aziza Hammami
Verkoopmedewerker
Afspraak maken

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Alles over een kluis huren in Amsterdam

Gemakkelijk een kluis huren Amsterdam

Een safeloket is een persoonlijk, afsluitbaar kluisje binnen onze grote kluisruimtes. Deze kluisjes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van de goederen die u op wilt slaan, kunt dus een kluis huren die het beste past bij uw wensen. De inhoud van het safeloket kunt u verzekeren tot een maximum van € 90.000,-.

De Nederlandse Kluis werkt alleen samen met de beste partners in beveiliging. Om uw veiligheid en die van uw eigendommen te garanderen, worden onze kluisruimtes 24u per dag bewaakt. U kunt uw kluis op vaste dagen kosteloos bezoeken, op andere dagen kan dit alleen op afspraak. De vaste dagen wisselen per vestiging. Op deze manier bent u er zeker van dat uw edelmetaal, juwelen, diploma’s of verzekeringspapieren veilig zijn opgeborgen.

Een eigen privé kluis huren in Amsterdam voor kunstobjecten of edelmetaal

Voor het opbergen van bijvoorbeeld grotere kunstobjecten of edelmetalen kunt u niet alleen een kluis huren, maar ook gebruik maken van opslag in depot. Uw fysieke goud en zilver kunt u veilig opslaan in, maar ook verhandelen vanuit ons depot. Onze depots bevinden zich in zwaarbeveiligde, professionele kluisruimtes die gespecialiseerd zijn in de opslag van edelmetalen. In het depot krijgt u een persoonlijk gedeelte toegewezen. De eigendommen van verschillende huurders zullen nooit bij elkaar gevoegd worden. Alle goederen in het depot worden zorgvuldig gedocumenteerd en gecontroleerd.

U bent en blijft 100% juridisch eigenaar van de goederen die u bij ons opslaat in een safeloket of depot. Uw waardevolle bezittingen blijven dus altijd in uw eigen bezit. De goederen die u in ons depot opslaat zijn all-risk verzekerd tegen vervangingswaarde.

Doorverwijzingen voor kluis huren Amsterdam

Het kan zijn dat u een antwoordkaart heeft ontvangen van uw bank. U kunt een kluis huren in Amsterdam bij de Nederlandse Kluis. We bieden safeloketten aan in verschillende formaten, afgestemd op uw wensen. U kunt hieronder een safeloket of plek in het depot reserveren omdat er maar beperkt plek beschikbaar is.

Nu direct een kluis huren Amsterdam

U kunt eenvoudig klant worden bij De Nederlandse Kluis door hier te klikken. U wordt dan doorgelinkt naar de pagina waar u uw gegevens in kunt vullen en de kluis kan kiezen die bij uw wensen past. Er is beperkte mogelijkheid om een kluis te huren, dus wilt u zeker zijn van een safeloket of plek in het depot, reserveer dan snel. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U ontvangt op deze eerste afspraak de sleutels van uw safeloket en kunt ook direct gebruik maken van uw kluis.