De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Rijnsburg

Woont u in of in de omgeving van Rijnsburg en wilt u uw kostbaarheden veilig opslaan? Dan kunt u een kluis huren bij De Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van De Nederlandse Kluis in Rijnsburg.

De vestiging in Rijnsburg opent op 1 mei haar deuren, maar u kunt nu al een kluis reserveren!

Reserveer nu

Adresgegevens

Hoftuinplein 1
(ingang Vliet noordzijde)
2231 GZ Rijnsburg

Kijk voor de adresgegevens van onze andere vestigingen bij:
Den Haag, Rotterdam of Maasdijk (Westland)

Openingstijden

Opening: 1 mei 2018

U kunt per direct een kluis huren in Den Haag, Rotterdam of Maasdijk (Westland). Zo gauw de vestiging in Rijnsburg is geopend kunt u kosteloos overstappen.

Bereikbaarheid

Parkeren
In de buurt is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Vanaf Bushalte Noordeinde 4 minuten loopafstand.

Een kijkje op de vestiging

U heeft een brief ontvangen van uw bank betreffende de opening van onze vestiging in Rijnsburg? Dan kunt u nog vóór de opening in Rijnsburg voorzien zijn van een safeloket. U kunt een loket openen bij één van onze andere vestigingen, waarna u kosteloos én met voorrang kunt overstappen naar Rijnsburg.
Indien u via de bank bent doorgestuurd, ontvangt u op uw eerste jaar huur (op vertoon van uw flyer of kortingskaart) de eerste maand huur gratis! Dit geldt bij al onze vestigingen.

Kom langs op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Afspraak maken

Kluis reserveren in Rijnsburg

Vul het onderstaande formulier in om een kluis in Rijnsburg te reserveren. U wordt direct op onze wachtlijst geplaatst; wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer de vestiging is geopend.

Kluis reserveren Rijnsburg