De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Hilversum

U woont in (de omgeving van) Hilversum en wil ervoor zorgen dat uw kostbaarheden veilig zijn. Dan kunt u een kluis huren bij De Nederlandse Kluis. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten kluizen te huren. Op deze pagina vindt u meer informatie omtrent de locatie van De Nederlandse Kluis in Hilversum.

Kluis huren

Adresgegevens

‘s Gravelandseweg 19
1211 BN Hilversum

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Wij willen u vragen het aantal bezoeken
te beperken tot strikt noodzakelijke
bezoeken 
om zo ook bij te dragen aan
het tegengaan van verdere verspreiding van het virus.

Maandag            10.00-13.00 en 13.30-18.00
Dinsdag              Gesloten
Woensdag          10.00-13.00 en 13.30-18.00
Donderdag         Gesloten
Vrijdag                10.00-13.00 en 13.30-18.00

Aangepaste openingstijden
Maandag 13 april  Gesloten
Maandag 27 april  Gesloten
Dinsdag 5 mei        Gesloten

Bereikbaarheid

Parkeren
Eigen parkeerterrein
’s Gravelandseweg 19
1211BN Hilversum

Openbaar vervoer
Bushalte De Kei, Hilversum

Mindervaliden
Mindervaliden kunnen met onze toestemming gebruik maken van de lift.

Formaten kluizen op vestiging Hilversum

Standaard

Type A

15,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000,-
Populair

Type B

23,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000,-
Extra Ruimte

Type C

32,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde Schijven
 • Fotoalbums
Verzekerd tot: €45.000
Enorm Groot

Type E

100,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
 • Kunst
 • Schilderijen
Verzekerd tot: €45.000,-

Een kijkje op de vestiging

Kom langs in Hilversum op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.


Astrid 
Sr. Verkoopmedewerker

Angelique
Sr. Verkoopmedewerker
Afspraak maken

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik moet er niet aan denken om mijn waardevolle spullen thuis te hebben liggen. Stel dat ik een pistool tegen mijn hoofd krijg!”

Ronald Verkerk (46), Amsterdam 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Alles over een kluis huren in Hilversum

Veilig een kluis huren in Hilversum

De Nederlandse Kluis biedt verschillende vormen van opslag aan. Zo kunt u eenvoudig een persoonlijk safeloket huren of een plek in het depot. Een safeloket is een klein, afsluitbaar en persoonlijk kluisje dat zich bevindt in de grote en zwaar beveiligde kluisruimte. De safeloketten zijn er in verschillende maten zodat er altijd een is die past bij wat u nodig heeft.

Door deze waardevolle eigendommen op te slaan in een van de zwaarbeveiligde kluizen van De Nederlandse Kluis zorgt u ervoor dat ze veilig zijn van diefstal, verlies of schade door brand. Al onze kluisruimtes worden dag en nacht bewaakt en hiervoor werken wij alleen samen met de beste partners in beveiliging. Als u een kluis huur in Hilversum bij De Nederlandse Kluis bent u er zeker van dat uw kostbaarheden daar veilig en betrouwbaar zijn opgeborgen.

De safeloketten zijn vrij te bezoeken op vaste kluisdagen. Op andere dagen kunt u uiteraard ook uw kluis bezoeken, maar dan gaat dit op afspraak. U kunt alleen een kluis huren, of u kunt dit samen doen met uw partner of een familielid in de eerste lijn. De inhoud van uw safeloket is verzekerd tot het standaardbedrag van € 45.000,-, maar dit kan worden verhoogd tot € 90.000,-.

Een eigen privé kluis huren in Hilversum

Voorwerpen die te groot zijn om op te slaan in een safeloket kunt u opslaan in depot. U kunt hierbij denken aan kunstobjecten of archieven. Ook fysiek goud en zilver of ander edelmetaal kunt u opslaan in depot. De depots van de Nederlandse Kluis bevinden zich in zwaarbeveiligde en professionele kluisruimtes. In het depot krijgt u een persoonlijk gedeelte aangewezen. In dit gedeelte van het depot worden alleen uw eigendommen opgeslagen. Alles wat in depot wordt opgeslagen wordt nauwgezet gedocumenteerd en gecontroleerd. Er worden gedeeltes uit het depot verhuurd aan verschillende huurders, maar de eigendommen van deze huurders zullen nooit bij elkaar gevoegd worden. Alle goederen die u opslaat in depot zijn all-risk verzekerd tegen de vervangingswaarde.

100% juridisch eigenaar

Wanneer u goederen opslaat bij De Nederlandse Kluis bent en blijft u hier altijd 100% juridisch eigenaar van. Het maakt dan niet uit of het gaat om opslag in een safeloket of in depot. Uw eigendommen blijven dus te allen tijde echt uw eigendom.

Hoe kunt u een kluis huren in Hilversum

Wanneer u een kluis wilt huren in Hilversum kunt u online kiezen uit de verschillende formaten safeloketten of kiezen voor de optie om op te slaan in depot. Op deze manier kiest u zelf de optie die het best bij u past. U vult online uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. De vestiging in Hilversum heeft een eigen parkeerterrein. U kunt hier achter de slagbomen parkeren. Ook heeft deze vestiging beschikking over een lift en is dus goed toegankelijk voor minder valide mensen.

Ik ben niet woonachtig in Hilversum, kan ik dan ook een safeloket bij DNK huren?

Ja, dat kan. Bij De Nederlandse Kluis is het belangrijk dat u in het bezit bent van een Nederlands Paspoort / ID-kaart en een Nederlandse IBAN. Het maakt dus niet uit of u in Almere, Soest, Baarn, Bussum, Laren, Blaricum of elders in Nederland woont, u bent van harte welkom om bij ons een safeloket te huren.

Vanaf station Baarn is het slechts 6 minuten met de trein naar station Hilversum, vanwaar het maximaal 10 minuten wandelen is naar onze vestiging. Ook andere treinstations in Nederland bieden de mogelijkheid snel op deze vestiging te zijn. Indien u in het bezit bent van een auto, kunt u op ons privéparkeerterrein gratis parkeren bij het bezoek aan uw kluis.

Wanneer u vanuit Laren of Bussum de auto neemt, bent u binnen een kwartier bij uw kluis. Ook vanuit Laren en Bussum kunt u met het openbaar vervoer de vestiging bereiken; vanuit Weesp stopt er zelfs een bus op 4 minuten loopafstand!