Nu de
hele zomer* gratis

De Nederlandse Kluis Hilversum. Wij helpen u graag verder.

Kluis huren in Hilversum.
Nu de hele zomer gratis*.

U woont in (de omgeving van) Hilversum en wil ervoor zorgen dat uw kostbaarheden veilig zijn. Dan kunt u een kluis huren bij De Nederlandse Kluis. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten kluizen te huren. Op deze pagina vindt u meer informatie omtrent de locatie van De Nederlandse Kluis in Hilversum.

Kluis huren
Adresgegevens

‘s Gravelandseweg 19
1211 BN Hilversum

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Route plannen
Bereikbaarheid

Parkeren
Eigen parkeerterrein
’s Gravelandseweg 19
1211BN Hilversum

Openbaar vervoer
Bushalte De Kei, Hilversum

Mindervaliden
Mindervaliden kunnen met onze toestemming gebruik maken van de lift.

Openingstijden
 • Maandag 10.00-13.00 en 13.30-18.00
 • Dinsdag 10.00-14.00
 • Woensdag 10.00-13.00 en 13.30-18.00
 • Donderdag 10.00-14.00
 • Vrijdag 10.00-13.00 en 13.30-18.00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten
Op de volgende dagen gesloten
 • Eerste Kerstdag Woensdag, 25 december 2024
 • Tweede Kerstdag Donderdag, 26 december 2024

Dit is wat onze klanten zeggen.

van Huisstede
19 February om 17:11

Vriendelijke medewerkers, nette service en binnen 15 min toegang tot de kluis.

Jason
19 March om 07:45

Een zeer veilige en positieve ervaring met dit bedrijf. Ook zijn er bijzonder vriendelijke medewerkers die altijd hun best doen om ervoor te zorgen dat je snel en veilig geholpen wordt. Zeker een aanrader.

Theo
8 February om 12:21

Keurig behandeld, fijn te woord gestaan en een goede uitleg!

Jesse
26 March om 12:21

Heel discreet en professioneel. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Ik waardeer de hoogwaardige beveiligingsfuncties bij De Nederlandse Kluis. Na te zijn overgestapt van een minder professionele concurrent, zou ik De Nederlandse Kluis aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een veilige locatie voor hun waardevolle spullen.

Stuijts
10 March om 20:14

Super vriendelijk personeel. Deskundig en goede informatieverstrekking.

Veelgestelde vragen in Hilversum.

Hoe werkt het huren van een kluis in Hilversum?

Voor het huren van een kluis in Hilversum maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Hoe veilig is het om een kluis te huren?

Uw persoonlijke kluis bevindt zich in een zwaarbeveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Wat kost het huren van een kluis in Hilversum?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis in Hilversum vanaf €11,95 euro per maand. Kom langs op de vestiging om alle kluizen te zien. U kunt uw waardevolle spullen gelijk meenemen om te zien welk formaat past.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 -744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 -744 5555 om te kijken of er mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op de vestiging in Hilversum. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle spullen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Tot welk bedrag is mijn kluis verzekerd?

De Standaard kluis en groter is verzekerd tot €45.000,-. Indien gewenst kunt u uw dekking tegen betaling verhogen. Voor €52,- extra per jaar bent u verzekerd tot €90.000,- en voor €130,- extra per jaar bent u tot €150.000,- verzekerd. De dekking geldt per kluis. Het is dus mogelijk om meerdere kluizen te huren om een nog hogere dekking te realiseren. U spreidt dan uw kostbaarheden over meerdere kluizen. Op de Basis kluis zit geen verzekering.

Wat heeft u nodig om een kluis te huren in Hilversum?

U dient in het bezit te zijn van een geldig Europees legitimatiebewijs en een IBAN. Bij De Nederlandse Kluis zijn de volgende documenten geldig als legitimatiebewijs:

 • EU paspoort
 • Geldig Verblijfsdocument voor Nederland
 • Nederlandse Identiteitskaart
 • Nederlands Rijbewijs (na het eerste bezoek)

Kan ik samen met iemand anders een kluis huren?

Ja, u kunt uw partner of een familielid aanwijzen als medehuurder. Uw medehuurder heeft, net als u, met de sleutels toegang tot de kluis, ook als u er zelf niet bij bent. Hoofdhuurder en medehuurder zijn gelijken op het contract. Het bijschrijven van een medehuurder kan alleen persoonlijk op de vestiging zelf. U dient hiervoor beide aanwezig te zijn met een geldig legitimatiebewijs.

Is het mogelijk om zakelijk een kluis te huren?

Ja, dat kan. U dient hiervoor een gewaarmerkt uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen naar uw afspraak. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Op dit uittreksel dient uw naam te staan.

Wij verzoeken u daarnaast om een Uiteindelijk Belanghebbende(n) verklaring in te vullen en mee te nemen naar de afspraak wanneer u de kluis zakelijk wilt huren. U kunt deze ook invullen op de vestiging tijdens de rondleiding. En u dient ook het BTW nummer en IBAN van uw bedrijf mee te nemen naar de afspraak.

Indien alle documenten in orde zijn, kunt u uw kluis zakelijk huren.

Via denederlandsekluis.nl/zakelijk/ kunt u nog meer informatie vinden.

Zijn er naast de huurprijs nog bijkomende kosten?

U betaalt eenmalig €85,- borg per kluis voor de sleutels en het slot. Als u bij het beëindigen van de huurovereenkomst alle sleutels weer inlevert en er geen betalingen openstaan, wordt de borg binnen een maand aan u teruggestort. Mocht u één of beide sleutels verliezen, worden hiervoor ook kosten in rekening gebracht. De kosten voor één verloren sleutel bedragen €363,- en bij twee verloren sleutels bedraagt dit €726,-.

U kunt op de vaste openingstijden kosteloos en onbeperkt uw kluis bezoeken. Wilt u uw kluis buiten de vaste openingstijden bezoeken? Dat is mogelijk op afspraak. Wij brengen hiervoor €35,- inclusief 21% BTW administratiekosten in rekening.

Blijf ik altijd 100% eigenaar van mijn goederen?

U blijft te allen tijde juridisch en economisch eigenaar van uw spullen. In het ongebruikelijke geval van een faillissement, zijn uw spullen dus geen onderdeel van de boedel.

Doorverwijzingen vanuit de bank

Het kan zijn dat u een antwoordkaart heeft ontvangen van uw bank. U kunt een kluis huren in Hilversum bij de Nederlandse Kluis. We bieden kluizen aan in verschillende formaten, afgestemd op uw wensen. U kunt hierboven een afspraak inplannen voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze vestigingen.

*Zomeraanbieding: u ontvangt nu tijdelijk de eerste 3 maanden een gratis kluis bij afsluiting van een jaarcontract.

Kluis huren