De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Maasdijk (Westland)

De Nederlandse Kluis biedt in Maasdijk (Westland) de mogelijkheid om een kluis te huren. Bij de Nederlandse Kluis kunt u uw sieraden of juwelen, diploma’s, edelmetalen, waardepapieren of munten veilig opbergen. Op deze pagina leest u alles over een kluis huren bij de Nederlandse Kluis in Maasdijk (Westland).

Kluis huren

Adresgegevens

Korte Kruisweg 48
2676BS Maasdijk (Westland)

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Wij willen u vragen het aantal bezoeken
te beperken tot strikt noodzakelijke
bezoeken 
om zo ook bij te dragen aan
het tegengaan van verdere verspreiding van het virus.

Maandag            09.00-13:00 & 13:30-17.00
Dinsdag              Gesloten
Woensdag          09.00-13:00 & 13:30-17.00
Donderdag         Gesloten
Vrijdag                10.00-14:00

Aangepaste openingstijden
Maandag 13 april  Gesloten
Maandag 27 april  Gesloten
Dinsdag 5 mei        Gesloten

Bereikbaarheid

Parkeren
Eigen parkeer terrein
Korte Kruisweg 48
2676BS Maasdijk

Openbaar vervoer
Bushalte Verkadestraat, Maasdijk (Westland)

Mindervalide
De vestiging is toegankelijk voor mindervalide personen

Formaten kluizen op vestiging Maasdijk

Standaard

Type A

15,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000,-
Populair

Type B

23,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000,-
Extra Ruimte

Type B+

26,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000,-
Extra Groot

Type C+

39,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
Verzekerd tot: €45.000,-

Een kijkje op de vestiging

Kom langs in Maasdijk op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.


Ton
Vestigingsmanager
Afspraak maken

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Alles over een kluis huren in Maasdijk (Westland)

Is het veilig om een kluis te huren in Maasdijk (Westland)?

Er zijn verschillende vormen van opslag mogelijk bij De Nederlandse Kluis. Zo is het mogelijk om een safeloket te huren of om op te slaan in depot. Een safeloket is een klein, persoonlijk en afsluitbaar kluisje binnen een grote kluisruimte. De Nederlandse Kluis biedt safeloketten in verschillende formaten aan. Zo kunnen wij altijd aansluiten bij de wensen die u heeft.

De safeloketten zijn strikt persoonlijk, brandwerend en worden dag en nacht bewaakt. U huurt het safeloket alleen of samen met een partner of familielid. De inhoud van uw safeloket is standaard verzekerd tot een bedrag van € 45.000,-, maar dit kan worden verhoogd tot € 90.000,-. U kunt uw kluis bezoeken op vaste kluisdagen. Wilt u op een andere dag langskomen, dan kan dit alleen op afspraak.

100% juridisch eigenaar

Of u nu een kluis huurt of opslaat in depot, bij De Nederlandse Kluis zijn en blijven alle goederen die u opslaat ook echt van u. U bent en blijft namelijk 100% juridisch eigenaar van al uw eigendommen.

Hoe kunt u een kluis huren in Maasdijk (Westland)?

Om een kluis te kunnen huren bij De Nederlandse Kluis, moet u 18 jaar of ouder zijn en heeft u verder alleen een Nederlands identiteitsbewijs nodig (paspoort of identiteitskaart) en een rekeningnummer bij een Nederlandse bank.

U kunt eenvoudig klant worden bij De Nederlandse Kluis door hier te klikken. U wordt dan doorgelinkt naar de pagina Klant worden waar u uw gegevens in kunt vullen en de kluis kan kiezen die bij uw wensen past. Er is beperkte mogelijkheid om een kluis te huren, dus wilt u zeker zijn van een safeloket of plek in het depot, reserveer dan snel. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U ontvangt op deze eerste afspraak de sleutels van uw safeloket en kunt ook direct gebruik maken van uw kluis.

De vestiging in Maasdijk (Westland) heeft een eigen parkeerterrein waar u gebruik van kunt maken. Ook is er een lift waardoor deze vestiging goed toegankelijk is voor minder valide mensen.