De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Tilburg

U wilt uw waardevolle eigendommen veilig opslaan en u woont in (de buurt van) Tilburg? 
Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort kunt u ook in Tilburg een kluis huren bij De Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van De Nederlandse Kluis in Tilburg.

De vestiging in Tilburg opent in juni 2018 haar deuren, maar u kunt nu al een kluis reserveren! Uiteraard kunt u voordat deze vestiging opent al terecht voor een safeloket op één van onze andere vestigingen in Brabant. Hierna kunt u kosteloos én met voorrang overstappen naar de vestiging in Tilburg.

Reserveer nu

Adresgegevens

Hart van Brabantlaan 2
5038 JL Tilburg

Kijk voor de adresgegevens van onze andere vestigingen bij: Eindhoven of Den Bosch.

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Opening: juni 2018

U kunt per direct een kluis huren in Eindhoven, Den Bosch of een andere locatie van De Nederlandse Kluis. Zo gauw de vestiging in Tilburg is geopend kunt u kosteloos overstappen.

Bereikbaarheid

Parkeren
In de omgeving is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Vanaf Tilburg Centraal station ongeveer 15 minuten loopafstand.

Een kijkje op de vestiging

Kom langs op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Indien u nog voor de opening van De Nederlandse Kluis in Tilburg een safeloket nodig heeft, kunt u eerst een kluis huren bij één van onze andere vestigingen. Hierna u kosteloos én met voorrang kunt overstappen naar Tilburg.

Indien u via de bank bent doorgestuurd, ontvangt u op uw eerste jaar huur (op vertoon van uw flyer of kortingskaart) de eerste maand huur gratis! Dit geldt bij al onze vestigingen.

Afspraak maken

Kluis reserveren in Tilburg

Vul het onderstaande formulier in om een kluis in Tilburg te reserveren. U wordt direct op onze wachtlijst geplaatst; wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer de vestiging is geopend.

Kluis reserveren Tilburg