De Nederlandse Kluis Rotterdam.
Wij helpen u graag verder.

Kluis huren in Rotterdam.
Nu tijdelijk eerste 2 maanden voor €1.

Woont u in (de buurt van) Rotterdam en wilt u uw kostbare goederen, belangrijke documenten, waardepapieren, goud en zilver of juwelen veilig opslaan? Dit kan in de zwaarbeveiligde kluisruimtes van De Nederlandse Kluis. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent onze vestigingen van De Nederlandse Kluis in Rotterdam.

Vanaf heden is onze tweede vestiging geopend aan de Blaak 34. Wij verwelkomen alle nieuwe klanten graag op dit adres. Voor klanten die reeds een kluis huren aan de Blaak 28 blijven wij uiteraard geopend en kunt u uw kluis bezoeken zoals u van ons gewend bent. 

Kluis huren
Adresgegevens Blaak 34

(Ingang via zijkant: Posthoornstraat)
3011 TA Rotterdam

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Route plannen
Adresgegevens Blaak 28

(Hoofdingang links om de hoek,
Molstraat 1)
3011 TS Rotterdam

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Route plannen
Bereikbaarheid

Parkeren voor beide locaties
Interparking Markthal
Dominee Jan Scharpstraat 306
3011 GZ Rotterdam

Openbaar vervoer
Rotterdam, Station Blaak

Mindervalide
Trap aanwezig, geen lift.

Openingstijden Blaak 34 (Ingang Posthoornstraat)
 • Maandag 09:00 tot 13:00
  13:30 tot 17:00
 • Dinsdag 13:00 tot 17:00
 • Woensdag 09:00 tot 13:00
  13:30 tot 17:00
 • Donderdag 13:00 tot 17:00
 • Vrijdag 09:00 tot 13:00
  13:30 tot 17:00
 • Zaterdag 13:00 tot 17:00
 • Zondag Gesloten
Openingstijden Blaak 28 (Ingang Molstraat)
 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09:00 tot 13:00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 13.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag 09.00 tot 13.00
 • Zondag Gesloten
Op de volgende dagen gesloten
 • Tweede Paasdag Maandag, 1 april 2024
 • Koningsdag Zaterdag, 27 april 2024
 • Hemelvaartsdag Donderdag, 9 mei 2024
 • Tweede Pinksterdag Maandag, 20 mei 2024
 • Eerste Kerstdag Woensdag, 25 december 2024
 • Tweede Kerstdag Donderdag, 26 december 2024

Dit is wat onze klanten zeggen.

Margot van Dijk
3 november om 07:45

Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.

Mengelers. H.
27 november om 20:14

Zeer positief we waren aan de late kant en toch vriendelijk geholpen. Chappo .👍..

Asli Yilmaz
21 oktober om 17:11

Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!

Anne van der Burgt
24 september om 12:21

De eerste ervaring is meteen een hele goede. Ik ben heel vriendelijk èn deskundig te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik ben erg blij dat ik direct een safeloket heb gehuurd, een goed en veilig gevoel.

Mandy Klaassen
18 augustus om 12:21

Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.

Veelgestelde vragen in Rotterdam.

Hoe werkt het huren van een kluis in Rotterdam?

Voor het huren van een kluis in Rotterdam maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Hoe veilig is het om een kluis te huren?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Wat kost het huren van een kluis in Rotterdam?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis in Rotterdam vanaf 11,95 euro per maand. Kom langs op de vestiging om alle kluizen te zien. U kunt uw waardevolle spullen gelijk meenemen om te zien welk formaat past.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 -744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 -744 5555 om te kijken of er mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op de vestiging in Rotterdam. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Tot welk bedrag is mijn kluis verzekerd?

De Standaard kluis en groter is verzekerd tot € 45.000,-. Indien gewenst kunt u uw dekking tegen betaling verhogen. Voor € 52,- extra per jaar bent u verzekerd tot € 90.000,- en voor € 130,- extra per jaar bent u tot € 150.000,- verzekerd. De dekking geldt per kluis. Het is dus mogelijk om meerdere kluizen te huren om een nog hogere dekking te realiseren. U spreidt dan uw kostbaarheden over meerdere kluizen. Op de basiskluis zit geen verzekering.

Wat heeft u nodig om een kluis te huren in Rotterdam?

U dient in het bezit te zijn van een geldig Europees legitimatiebewijs en een IBAN. Bij De Nederlandse Kluis zijn de volgende documenten geldig als legitimatiebewijs:

 • EU paspoort
 • Geldig Verblijfsdocument voor Nederland
 • Nederlandse Identiteitskaart
 • Nederlands Rijbewijs (na het eerste bezoek)

Kan ik samen met iemand anders een kluis huren?

Ja, u kunt uw partner of een familielid aanwijzen als medehuurder. Uw medehuurder heeft net als u met de sleutels toegang tot het safeloket, ook als u er zelf niet bij bent. Hoofdhuurder en medehuurder zijn gelijken op het contract. Het bijschrijven van een medehuurder kan alleen persoonlijk op de vestiging zelf. U dient hiervoor beide aanwezig te zijn met een geldig legitimatiebewijs.

Is het mogelijk om zakelijk een kluis te huren?

Ja, dat kan. U dient hiervoor een gewaarmerkt uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen naar uw afspraak. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Op dit uittreksel dient uw naam te staan.

Wij verzoeken u daarnaast om een Uiteindelijk belanghebbende(n) verklaring in te vullen en mee te nemen naar de afspraak wanneer u de kluis zakelijk wilt huren. U kunt deze ook invullen op de vestiging tijdens de rondleiding. En u dient ook het BTW nummer en IBAN van uw bedrijf mee te nemen naar de afspraak.

Indien alle documenten in orde zijn, kunt u uw safeloket zakelijk huren.

Via denederlandsekluis.nl/zakelijk/ kunt u nog meer informatie vinden.

Zijn er naast de huurprijs nog bijkomende kosten?

U betaalt eenmalig € 85,- borg per safeloket voor de sleutels en het slot. Als u bij het beëindigen van de huurovereenkomst alle sleutels weer inlevert en er geen betalingen openstaan, wordt de borg binnen een maand aan u teruggestort. Mocht u één of beide sleutels verliezen, worden hiervoor ook kosten in rekening gebracht. De kosten voor één verloren sleutel bedragen €363,- en bij twee verloren sleutels bedraagt dit €726,-.

U kunt op de vaste kluisdagen kosteloos en onbeperkt uw safeloket bezoeken. Wilt u uw safeloket buiten de vaste kluisdagen bezoeken? Dat is mogelijk op afspraak. De Nederlandse Kluis brengt hiervoor € 35,- inclusief 21% BTW administratiekosten in rekening.

Blijf ik altijd 100% eigenaar van mijn goederen?

U blijft te allen tijde juridisch en economisch eigenaar van uw eigendommen. Het maakt daarbij niet uit of u uw eigendommen in ons depot bewaart, of in uw eigen safeloket. In tegenstelling tot wat bij de meeste banken gebruikelijk is, zijn uw eigendommen in het geval van een faillissement geen onderdeel van de boedel.

Doorverwijzingen vanuit de bank

Het kan zijn dat u een antwoordkaart heeft ontvangen van uw bank. U kunt een kluis huren in Rotterdam bij de Nederlandse Kluis. We bieden safeloketten aan in verschillende formaten, afgestemd op uw wensen. U kunt hierboven een afspraak inplannen voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze vestigingen.

Kluis huren