fbpx
De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren

Uw waardevolle spullen vandaag nog veilig opgeslagen in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

1 Maak een afspraak

Gebruik het formulier of bel ons op 088 – 744 5555.

2 Kies een kluis

Altijd een passende, veilige kluis op de locatie van uw keuze.

3 Uw spullen liggen veilig

U kunt uw spullen direct in uw kluis leggen.

Kluis huren

Of bel 088 – 744 5555

Type kluizen bij De Nederlandse Kluis

Beschikbaarheid kluisaanbod verschilt per vestiging.
Via Vestigingen kunt u de beschikbaarheid vinden

Basis

Notariskluis

11,95 per maand 9,95 eerste 3 maanden
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
Verzekerd tot: €10.000
Standaard

Type A

18,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000,-
Populair

Type B

27,95 per maand 23,95 eerste 3 maanden
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000,-
Extra ruimte

Type C

37,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
Verzekerd tot: €45.000,-
Groot formaat

Type D

51,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
Verzekerd tot: €45.000,-
Enorm groot

Type E

110,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
 • Kunst
 • Schilderijen
Verzekerd tot: €45.000,-

Veiligste Kluizen van Nederland

Een kluisje huren is het veiligst bij De Nederlandse Kluis. Niet omdat we de grootste zijn en het langste bestaan, maar omdat bij ons het allerhoogste niveau van beveiliging standaard is. Kijk zelf maar:

Aanbieder De Nederlandse Kluis Andere aanbieders
Alarmsysteem
Legitimatiecontrole
Jaarcontract
Kluisinhoud verzekerd tot €90.000,- tot €25.000,-
Landelijke dekking
Overval proof
Ramkraak proof
Brandveilig
Waterbestendig
Alle medewerkers gescreend
Alle medewerkers getraind
Kluis met sluisfunctie
Altijd onder toeziend oog naar uw kluis
Afgesloten privéruimtes

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen. Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Ik moet er niet aan denken om mijn waardevolle spullen thuis te hebben liggen. Stel dat ik een pistool tegen mijn hoofd krijg!”

Ronald Verkerk (46), Amsterdam 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Kom langs

Impressie van onze locaties

Bel 088-744 5555 voor meer informatie of een afspraak op één van onze vestigingen. Uw kluis huren kan direct op elke werkdag. U komt met uw paspoort of ID-kaart naar onze vestiging, schrijft uzelf in en ontvang direct de sleutels van uw safeloket.

Afspraak maken

 

Checklist

30 waardevolle spullen die veiliger zijn in de kluis

Er liggen meer onvervangbare spullen in huis dan u denkt. We hebben een handige checklist gemaakt van de 30 meestvoorkomende waardevolle spullen die mensen in een kluis opslaan.

Download hem gratis!

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Kan ik een kluis huren tijdens het corona virus?

Ja, ten tijde van het corona virus zijn wij gewoon geopend. Wel hanteren wij strenge maatregelen om onze klanten op een veilige manier te kunnen helpen. Houd altijd 1.5 meter afstand en doe een kluisbezoek bij voorkeur alleen. Per kluisbezoek kunnen max. 2 personen tegelijk naar binnen. Zie verder onze corona pagina voor de laatste informatie.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Voor het huren van een kluis maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding op een vestiging naar keuze laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Wat kost het huren van een kluis?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis vanaf 11,95 euro per maand. Een volledig overzicht van alle beschikbare formaten vindt u op de vestigingspagina van uw keuze.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 -744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 – 744 5555 om te kijken of er mogelijkheden zijn voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op een vestiging naar keuze. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Op welke locaties kan ik een kluis huren?

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen verspreid door heel Nederland. Dat betekent dat er vrijwel altijd een vestiging is binnen 20 minuten reistijd. Bekijk het overzicht van al onze vestigingen op de website.

Hoe weet ik dat mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Tot welk bedrag is mijn kluis verzekerd?

De inhoud van uw safeloket is vanaf een type A-kluis standaard tot 45.000 euro verzekerd. Indien gewenst kunt u uw dekking verhogen naar 90.000 euro. De dekking geldt per safeloket. Het is dus ook mogelijk om meerdere safeloketten te huren voor een hogere dekking. U spreidt dan uw kostbaarheden over meerdere safeloketten.

Kan ik meteen na ontvangst van de sleutels mijn kluis bezoeken?

U ontvangt uw sleutels bij de eerste afspraak. Wij begeleiden u daarna naar uw kluis, zodat u direct uw waardevolle eigendommen in uw kluis kunt opbergen. U kunt gelijk naar uw eerste afspraak uw waardevolle eigendommen meenemen, zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Wat zijn de voorwaarden om een kluis bij De Nederlandse Kluis te huren?

Door uw waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, vermindert u het risico dat uw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van uw safeloket vanaf type A-kluis en groter standaard tot 45.000 euro verzekerd. Deze kunt u tegen betaling verhogen tot 90.000 euro. U leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst Safeloket.

Kan ik samen met iemand anders een kluis huren?

Ja, u kunt uw partner of een familielid aanwijzen als medehuurder. Uw medehuurder heeft net als u met de sleutels toegang tot het safeloket, ook als u er zelf niet bij bent. Hoofdhuurder en medehuurder zijn gelijken op het contract. Het bijschrijven van een medehuurder kan alleen persoonlijk op de vestiging zelf. U dient hiervoor beide aanwezig te zijn met een geldig legitimatiebewijs.

Hoe kan ik tijdens corona mijn safeloket bezoeken?

Binnen de (aangepaste) openingstijden kunt u zonder afspraak uw gehuurde safeloket komen bezoeken. Kijk op Vestigingen en klik op uw vestiging om de actuele tijden te zien of bel via 088-744 55 55 voor extra informatie!

Huur vandaag nog een kluis

Uw waardevolle spullen vandaag nog veilig in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen en breng uw geldige paspoort of ID-kaart mee. U ontvangt direct de sleutels tot uw safeloket. Kijk direct bij de desbetreffende vestiging voor de actuele openingstijden.

Kluis huren
Kluis huren