De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Apeldoorn

U wilt uw waardevolle eigendommen veilig opslaan en u woont in (de omgeving van) Apeldoorn? Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort kunt u ook in Apeldoorn een kluis huren bij De Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van De Nederlandse Kluis in Apeldoorn.

De vestiging in Apeldoorn opent begin mei 2018 haar deuren, maar u kunt nu al een kluis reserveren!

Reserveer nu

Adresgegevens

Deventerstraat 27
7311 BH Apeldoorn

Kijk voor de adresgegevens van onze andere vestigingen bij: Arnhem of Oss.

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Opening: mei 2018
.

U kunt per direct een kluis huren in Arnhem, Oss, of een andere locatie van De Nederlandse Kluis. Zo gauw de vestiging in Apeldoorn is geopend kunt u kosteloos overstappen.

Bereikbaarheid

Parkeren

In de buurt is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Ook kunt u betaald parkeren bij de Parkeergarage ‘Marktplein’.

Openbaar vervoer
Vanaf Bushalte Marktplein ongeveer 2 minuten loopafstand.

Een kijkje op de vestiging

Kom langs op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Indien u nog voor de opening van De Nederlandse Kluis in Apeldoorn een safeloket nodig heeft, kunt u eerst een kluis huren bij één van onze andere vestigingen. Hierna u kosteloos én met voorrang kunt overstappen naar Apeldoorn.

Indien u via de bank bent doorgestuurd, ontvangt u op uw eerste jaar huur (op vertoon van uw flyer of kortingskaart) de eerste maand huur gratis! Dit geldt bij al onze vestigingen.

Afspraak maken

Kluis reserveren in Apeldoorn

Vul het onderstaande formulier in om een kluis in Apeldoorn te reserveren. U wordt direct op onze wachtlijst geplaatst; wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer de vestiging is geopend.

Kluis reserveren Apeldoorn