De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Nijmegen

Woont u in (de buurt van) Nijmegen en wilt u uw kostbaarheden veilig bewaren? Dan kunt u een kluis huren bij de Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van de Nederlandse Kluis in Nijmegen.

De vestiging in Nijmegen wordt in 2018 geopend, maar u kunt nu al een kluis reserveren!

Direct reserveren

Adresgegevens

Nader bekend te maken. Kijk voor de adresgegevens van onze andere vestigingen bij: Oss, Den Bosch en Arnhem.

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Opening in 2018. U kunt per direct een kluis huren in Oss of Den Bosch. Zo gauw de vestiging in Nijmegen is geopend kunt u kosteloos overstappen.

Reserveer nu

Bereikbaarheid

Kijk voor de bereikbaarheid van onze andere vestigingen bij: Oss, Den Bosch en Arnhem.

Een kijkje op de vestiging

U heeft een brief ontvangen van uw bank betreffende de opening van onze vestiging in Nijmegen? Dan kunt u nog voor de opening in Nijmegen voorzien zijn van een safeloket. U kunt een loket openen bij één van onze andere vestigingen, waarna u kosteloos én met voorrang kunt overstappen naar Nijmegen.

Indien u via de bank bent doorgestuurd, ontvangt u op uw eerste jaar huur (op vertoon van uw flyer of kortingskaart) de eerste maand huur gratis! Dit geldt bij al onze vestigingen.

Kom langs op onze vestiging om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Kluis reserveren in Nijmegen

Vul het onderstaande formulier in om een kluis in Nijmegen te reserveren. U wordt direct op onze wachtlijst geplaatst; wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer de vestiging is geopend.

Kluis reserveren Nijmegen