De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Bussum

De Nederlandse Kluis biedt in Bussum de mogelijkheid om een kluis te huren. Bij de Nederlandse Kluis kunt u uw sieraden of juwelen, diploma’s, edelmetalen, waardepapieren of munten veilig opbergen. Op deze pagina leest u alles over een kluis huren bij de Nederlandse Kluis in Bussum.

Kluis huren

Adresgegevens

Eslaan 1 (Ingang Rabobank)
1404 EE Bussum

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Maandag            08.30-12:00 en 12:30-16.30
Dinsdag              08.30-12:00 en 12:30-16.30
Woensdag          08.30-12:00 en 12:30-16.30
Donderdag         08.30-12:00 en 12:30-16.30
Vrijdag                08.30-12:00 en 12:30-16.30

Bereikbaarheid

Parkeren
In de buurt is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
6 minuten wandelen vanaf treinstation Naarden Bussum.

Mindervalide
Toegankelijk voor mindervaliden, lift is aanwezig.

Formaten kluizen op vestiging Bussum

Standaard

Type A

15,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000
Populair

Type B

23,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke Documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
Verzekerd tot: €45.000
Bijna Uitverkocht

Type C

32,95 per maand
Geschikt voor:
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Harde Schijven
 • Verzamelingen
Verzekerd tot: €45.000

Een kijkje op de vestiging

Kom langs op onze vestiging in Bussum om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.


Alma
Sr. Verkoopmedewerker
Afspraak maken

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik moet er niet aan denken om mijn waardevolle spullen thuis te hebben liggen. Stel dat ik een pistool tegen mijn hoofd krijg!”

Ronald Verkerk (46), Amsterdam 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Alles over een kluis huren in Bussum

Gemakkelijk een kluis huren Bussum

Een safeloket is een persoonlijk, afsluitbaar kluisje binnen onze grote kluisruimtes. Deze kluisjes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van de goederen die u op wilt slaan, kunt dus een kluis huren die het beste past bij uw wensen. De inhoud van het safeloket kunt u verzekeren tot een maximum van € 90.000,-.

De Nederlandse Kluis werkt alleen samen met de beste partners in beveiliging. Om uw veiligheid en die van uw eigendommen te garanderen, worden onze kluisruimtes 24u per dag bewaakt. U kunt uw kluis op vaste dagen kosteloos bezoeken, op andere dagen kan dit alleen op afspraak. De vaste dagen wisselen per vestiging. Op deze manier bent u er zeker van dat uw edelmetaal, juwelen, diploma’s of verzekeringspapieren veilig zijn opgeborgen.

Doorverwijzingen voor kluis huren Bussum

Het kan zijn dat u een antwoordkaart heeft ontvangen van uw bank. U kunt een kluis huren in Bussum bij de Nederlandse Kluis. We bieden safeloketten aan in verschillende formaten, afgestemd op uw wensen. U kunt hieronder een afspraak maken om de kluis te komen bezichtigen.

Afspraak maken

Wat zijn de voordelen van het huren van een safeloket bij De Nederlandse Kluis?

Door uw waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, vermindert u het risico dat uw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van uw safeloket standaard tot €45.000,- verzekerd. Deze kunt u tegen betaling verhogen tot €90.000,-. U leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst Safeloket.

Kan ik meteen na ontvangst van de sleutels mijn safeloket bezoeken?

U ontvangt uw sleutels bij de eerste afspraak. Wij begeleiden u daarna naar uw safeloket, zodat u direct uw waardevolle eigendommen in uw safeloket kunt opbergen. U kunt gelijk na uw eerste afspraak uw waardevolle eigendommen meenemen, zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Hoe weet ik dat mijn safeloket veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.