De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Bussum

Woont u in of in de omgeving van Bussum en wilt u uw kostbaarheden veilig opslaan? Dan kunt u een kluis huren bij De Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van De Nederlandse Kluis in Bussum.

De vestiging in Bussum opent op 6 augustus 2018 haar deuren, u kunt nu alvast een afspraak inplannen om uw waardevolle spullen op te slaan.

Kluis huren

Adresgegevens

Opening 6 augustus 2018

Eslaan 1
1404EE Bussum

Kijk voor de adresgegevens van onze vestiging in Hilversum bij:
Hilversum

Openingstijden

Opening: 6 augustus 2018

Maandag            08.30u tot 16.30u
Dinsdag              08.30u tot 16.30u
Woensdag          08.30u tot 16.30u
Donderdag         08.30u tot 16.30u
Vrijdag                08.30u tot 16.30u

Bereikbaarheid

Parkeren
In de buurt is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
6 minuten wandelen vanaf treinstation Naarden Bussum.

Een kijkje op de vestiging

U heeft een brief ontvangen van uw bank betreffende de opening van onze vestiging in Bussum? Indien u klant bent van Rabobank Bussum of Laren zal uw overstap via uw bank geregeld worden. Alle informatie die u nodig heeft betreffende uw overstap, vindt u in de door Rabobank verstrekte brief.

Indien u meer informatie nodig heeft betreffende De Nederlandse Kluis, kunt u contact opnemen middels 088-7445555.

Heeft u nog geen kluis bij de Rabobank Bussum of Laren? Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. U kunt direct tijdens deze afspraak uw waardevolle spullen opslaan in onze vestiging.

Afspraak maken

Maak een afspraak

Kom langs en ervaar persoonlijk dat uw spullen veilig en vertrouwd liggen bij De Nederlandse Kluis.
Maak een afspraak via het afspraakformulier of bel ons op 088 – 744 5555.

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Alles over een kluis huren in Bussum

Gemakkelijk een kluis huren Bussum

Een safeloket is een persoonlijk, afsluitbaar kluisje binnen onze grote kluisruimtes. Deze kluisjes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van de goederen die u op wilt slaan, kunt dus een kluis huren die het beste past bij uw wensen. De inhoud van het safeloket kunt u verzekeren tot een maximum van € 90.000,-.

De Nederlandse Kluis werkt alleen samen met de beste partners in beveiliging. Om uw veiligheid en die van uw eigendommen te garanderen, worden onze kluisruimtes 24u per dag bewaakt. U kunt uw kluis op vaste dagen kosteloos bezoeken, op andere dagen kan dit alleen op afspraak. De vaste dagen wisselen per vestiging. Op deze manier bent u er zeker van dat uw edelmetaal, juwelen, diploma’s of verzekeringspapieren veilig zijn opgeborgen.

Doorverwijzingen voor kluis huren Bussum

Het kan zijn dat u een antwoordkaart heeft ontvangen van uw bank. U kunt een kluis huren in Bussum bij de Nederlandse Kluis. We bieden safeloketten aan in verschillende formaten, afgestemd op uw wensen. U kunt hieronder een safeloket reserveren omdat er maar beperkt plek beschikbaar is.