De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren Delft

Woont u in (de buurt van) Delft en wilt u uw kostbaarheden veilig bewaren? Dan kunt u een kluis huren bij de Nederlandse Kluis! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de vestiging van de Nederlandse Kluis in Delft.

Kluis huren

Adresgegevens

Winkelcentrum De Hoven Passage
U vindt onze ingang binnen het winkelcentrum, links naast de Hema

Troelstralaan 63a
2624 ET Delft

T: 088-744 5555
E: info@denederlandsekluis.nl

Openingstijden

Maandag            10.00-13.30 en 14.00-18.00u
Dinsdag              10.00-14.00u
Woensdag          10.00-13.30 en 14.00-18.00u
Donderdag         10.00-14.00u
Vrijdag                10.00-13.30 en 14.00-18.00u

Bereikbaarheid

Parkeren
Winkelcentrum De Hoven Passage beschikt over een parkeergarage. De ingangen zitten aan de Troelstralaan, Papsouwselaan en de Martinus Nijhofflaan.

Via de lift komt u rechtstreeks uit in het winkelcentrum.

Openbaar vervoer
Tramhalte Martinus Nijhofflaan, Bushalte Hovenpassage.

Mindervalide
Gelijkvloers met 1 trede.

Formaten kluizen op vestiging Delft

Basis

Notariskluis

9,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
Verzekerd tot: €10.000
Standaard

Type A

15,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
Verzekerd tot: €45.000
Populair

Type B

23,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000
Extra ruimte

Type B+

26,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
Verzekerd tot: €45.000

Type E

100,95 per maand
Geschikt voor:
 • Belangrijke documenten
 • Sieraden
 • Waardepapieren
 • Edelmetalen
 • Harde schijven
 • Fotoalbums
 • Verzamelingen
 • Kunst
 • Schilderijen
Verzekerd tot: €45.000

Een kijkje op de vestiging

Kom langs op onze vestiging in Delft om een goed beeld te krijgen van De Nederlandse Kluis. Heeft u opmerkingen of vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.


Sandy
Sr. Verkoopmedewerker
Afspraak maken

Klanten reviews

Al 41.367 mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen.
Hieronder wat onze klanten onder meer over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Ik moet er niet aan denken om mijn waardevolle spullen thuis te hebben liggen. Stel dat ik een pistool tegen mijn hoofd krijg!”

Ronald Verkerk (46), Amsterdam 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.
Bekijk alle klanten reviews

Alles over een kluis huren in Delft

Kluis huren in Delft

De Nederlandse Kluis biedt in Delft de mogelijkheid om een kluis voor uw waardevolle spullen te huren. Denk hierbij aan het opbergen van sieraden, juwelen, belangrijke documenten, edelmetalen en dergelijken. Als u ervoor kiest om een kluis te huren bij de Nederlandse Kluis, zorgt u ervoor dat uw eigendommen veilig worden gesteld van diefstal, verlies of schade door brand.

Waarom een kluis huren bij de Nederlandse Kluis?

In het verleden zijn onze producten op grote schaal aangeboden door grootbanken als ING, ABN AMRO en de Rabobank. Tegenwoordig zijn vele grootbanken gestopt met het verhuren van safeloketten en depots. Wilt u toch uw waardevolle eigendommen veilig en betrouwbaar opslaan? De Nederlandse Kluis heeft een ruim aanbod aan safeloketten van verschillende formaten en biedt ook de mogelijkheid om goederen op te slaan in depot.

Hoe veilig is een kluis huren in Delft?

Als u ervoor gekozen heeft om een kluis te huren bij de Nederlandse Kluis in Delft, bent en blijft u 100% juridisch eigenaar van al uw goederen. Daarnaast is het mogelijk om uw goederen all-risk te verzekeren tot een maximum van € 90.000,-. De kluizen worden 24/7 bewaakt door de beste partners in beveiliging. U kunt er dus zeker van zijn dat uw kostbaarheden veilig zijn.

Welke mogelijkheden zijn er?

De Nederlandse Kluis heeft een ruim aanbod aan safeloketten van verschillende formaten. Als u kiest voor een safeloket, heeft u een persoonlijk, afsluitbaar kluisje binnen onze grote kluisruimtes tot uw beschikking. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten. De inhoud van een safeloket kunt u verzekeren tot een maximum van 90.000,-. Ook biedt de Nederlandse Kluis een plaats in het depot aan. Hier kunt u grotere kunstobjecten of edelmetalen opslaan. De depots bevinden zich in zwaarbeveiligde, professionele kluisruimtes. Er is beperkte mogelijkheid om een kluis te huren, dus reserveer snel als u zeker wilt zijn van een safeloket of een plaats in het depot.

Zo kunt u een kluis huren in Delft

U kunt eenvoudig klant worden door hier te klikken. U wordt dan doorgestuurd naar de pagina waar u uw gegevens in kunt vullen en de kluis kan kiezen die bij uw wensen past. Er is beperkte mogelijkheid om een kluis te huren, dus wilt u zeker zijn van een safeloket of plek in het depot, reserveer dan snel. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U ontvangt op deze eerste afspraak de sleutels van uw safeloket en kunt ook direct gebruik maken van uw kluis.