Kluis huren bij
ABN AMRO?
Daarvoor kunt u
nu bij ons terecht.

Biedt de ABN AMRO geen kluishuur aan?

Dat klopt. Het is sinds een aantal jaren niet meer mogelijk om een kluis te huren bij de bank, zoals de Rabobank, ABN-AMRO, ING of SNS. Toen zij daarmee stopten, wezen zij al hun klanten door naar ons. Daarmee is De Nederlandse Kluis voor u als ABN AMRO klant een betrouwbare plek om waardevolle spullen veilig te bewaren.

“Doordat ik mijn erfstukken veilig in een kluis bewaar, weet ik zeker dat mijn familie hier later ook nog plezier van heeft.”

Speciale introductiekorting voor ABN AMRO klanten.

Vanwege onze samenwerking is er voor u als ABN AMRO klant een introductie aanbieding beschikbaar bij De Nederlandse Kluis. De eerste maand huur ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u gemakkelijk kennis maken met onze veilige dienstverlening. Vermeld de kortingscode ‘ABN AMRO 1 maand gratis’ tijdens uw afspraak op de vestiging, of telefonisch bij het maken van uw afspraak.

Over De Nederlandse Kluis.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met 42 vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 11,95 p/m
  • Ruim 80.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 – 744 55 55 of onderstaande knop.

Maak een afspraak
Kluis huren