Kluis huren bij Rabobank?
Daarvoor kunt u
nu bij ons terecht.

Biedt de Rabobank geen kluishuur aan?

Dat klopt. Het is niet meer mogelijk om een kluis te huren bij de bank, zoals de Rabobank, ABN-AMRO, ING of SNS. Toen zij daarmee zijn gestopt, wezen zij al hun klanten door naar ons. De Nederlandse Kluis biedt een goed en veilig alternatief aan Rabobank klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare plek om hun waardevolle spullen op te slaan.

“Doordat ik mijn erfstukken veilig in een kluis bewaar, weet ik zeker dat mijn familie hier later ook nog plezier van heeft.”

Speciale introductiekorting voor Rabobank klanten.

Vanwege onze samenwerking is er speciaal voor Rabobank klanten een introductie aanbieding beschikbaar bij De Nederlandse Kluis. De eerste maand huur ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u als Rabobank-klant gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening. Vermeld de kortingscode ‘Rabobank 1 maand gratis’ tijdens uw afspraak met één van onze medewerkers.

Over De Nederlandse Kluis.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met 41 vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 11,95 p/m
  • Ruim 80.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 – 744 55 55 of via onderstaande button.

Maak een afspraak
Kluis huren