Kluis huren bij
SNS Bank?
Daarvoor kunt u
nu bij ons terecht.

Biedt uw SNS bank geen kluishuur aan?

Dat klopt. Het is sinds een aantal jaren niet meer mogelijk om een kluis te huren bij de bank, zoals de Rabobank, ABN-AMRO, ING of SNS. Toen zij met deze dienst stopten, wezen zij al hun klanten door naar onze vestigingen. Daarmee zijn de bankkluizen van De Nederlandse Kluis voor u als SNS klant een betrouwbare plek om waardevolle spullen veilig te bewaren.

“Doordat ik mijn erfstukken veilig in een kluis bewaar, weet ik zeker dat mijn familie hier later ook nog plezier van heeft.”

Speciale introductiekorting voor SNS bank klanten.

Vanwege onze samenwerking met de bank is er voor SNS-klanten een introductie aanbieding beschikbaar bij De Nederlandse Kluis. De eerste maand huur ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u als SNS-klant gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening. Vermeld de kortingscode ‘SNS bank 1 maand gratis’ tijdens uw afspraak op de vestiging.

Over De Nederlandse Kluis.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met 41 vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 11,95 p/m
  • Ruim 80.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 – 744 55 55 of onderstaande knop.

Maak een afspraak
Kluis huren