De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Safeloket huren

Het huren van een safeloket bij De Nederlandse Kluis is eenvoudig en discreet. U kunt via onze website een aanvraag doen voor het safeloket met het formaat van uw voorkeur of u kunt telefonisch contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Als u online een aanvraag doet, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak op locatie te maken. Op deze afspraak kunt u al de sleutels voor uw safeloket krijgen en direct uw kluis in gebruik nemen.

Waarom een safeloket huren?

Als u een safeloket huurt, zorgt u ervoor dat uw waardevolle eigendommen beschermd zijn tegen verlies, diefstal of schade door bijvoorbeeld brand. Wat u opslaat in een safeloket kan uiteenlopen van juwelen, edelmetaal of zelfs reserve sleutels tot onvervangbare eigendommen, zoals belangrijke papieren of spullen met emotionele waarde. U bent en blijft 100% juridisch eigenaar van alle goederen die u bij ons opslaat.

Wat zijn de voorwaarden om een safeloket te huren?

Om een safeloket te kunnen huren bij De Nederlandse Kluis moet u 18 jaar of ouder zijn en een geldig legitimatiebewijs. Bij De Nederlandse Kluis zijn de volgende documenten geldig als legitimatiebewijs:

  • EU paspoort
  • Geldig Verblijfsdocument voor Nederland
  • Nederlandse Identiteitskaart
  • Nederlands Rijbewijs (na het eerste bezoek)

Ook dient u bij voorkeur een bankrekening te hebben bij een Nederlandse bank. Bij De Nederlandse Kluis huurt u persoonlijk een safeloket. Het is mogelijk om een safeloket samen met iemand te huren of iemand te machtigen in de eerste lijn van de familie (ouders, kinderen, broers of zussen).

Wanneer huurt u een safeloket?

Het is verstandig om een safeloket te huren om uw waardevolle eigendommen veilig op te slaan als u op vakantie gaat of wanneer u bijvoorbeeld langdurig in het buitenland verblijft. Op deze manier stelt u uw eigendommen veilig van diefstal en schade door bijvoorbeeld brand. Vakantie of verblijf in het buitenland is vaak een aanleiding om een safeloket te huren, maar ook als u niet in het buitenland verblijft kan het raadzaam zijn om uw eigendommen in een safeloket op te slaan. U kan er dan zeker van zijn dat uw waardevolle eigendommen het hele jaar door veilig zijn.

Kluis huren