Wat moet je doen als jouw bank stopt met het verhuren van kluizen?

Geplaatst op 31 May 2019

Kluisdeur van De Nederlandse Kluis

 

 

Wie zijn waardevolle spullen in een bankkluisje wil bewaren kan hiervoor niet meer terecht bij een bank. Het huren van een bankkluis blijft echter mogelijk. De Nederlandse Kluis is een privaat en gespecialiseerd bankkluis verhuurbedrijf met vestigingen door heel Nederland. Daarmee is voor iedereen een betrouwbare plek beschikbaar om waardevolle spullen veilig op te bergen.

 

 

 

Wat zijn de alternatieven
Consumenten die niet meer bij de bank terecht kunnen hebben twee alternatieven. 1) een bankkluis huren bij een bedrijf, zoals De Nederlandse Kluis, of 2) een thuiskluis kopen. Een thuiskluis heeft uiteraard het voordeel dat deze altijd nabij is, maar het huren van een echte bankkluis brengt een aantal sterke voordelen met zich mee:

  • Beveiliging: Een bankkluis is altijd zwaarder beveiligd dan een thuiskluis. Een geavanceerd videobeveiligingssysteem met beweging, warme- en tril detectie, naast een dikke deur van 1m dik staal, kan je nooit vergelijken met een verankerde kluis in de kledingkast thuis. Inbrekers hebben tijdens afwezigheid door vakantie vaak de tijd om een thuiskluis te demonteren, of weten deze zelfs op locatie nog te kraken.
  • Verzekering: Bankkluizen zijn ten alle tijden tot een hoog bedrag verzekerd. Daarbij heb je dus het comfort dat als er iets misgaat (hetgeen bijna onmogelijk is), dat je in ieder geval de waarde van uw eigendom terugkrijgt van de verzekering. Bij een thuiskluis valt het verzekerde bedrag (onder de normale verzekering) een stuk lager uit. Daardoor heb je dus dubbel pech wanneer u het slachtoffer wordt van een inbraak.
  • Prijs: een goede thuiskluis, of brandkast, is erg kostbaar. Daar komen vaak nog montagekosten bij. Een goede kluis kost al snel meer dan 700 euro, terwijl je al voor 10 euro per maand een bankkluisje huurt.

 

Over de Nederlandse Kluis

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 50.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties. Tijdens dit bezoek kunt u onze kluisformaten bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

 

 

Kluis huren