De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Opzeggen safeloket

De huurovereenkomst van uw safeloket dient u schriftelijk op te zeggen. U kunt hiervoor gebruik maken van het onderstaand formulier:

  • Vul dit formulier in met uw gegevens die bij ons bekend zijn. Anders kunnen wij uw opzegging niet in behandeling nemen. De opzegtermijn bedraagt ten minste één maand voor het einde van uw huurovereenkomst. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig versturen van uw opzegging. Na ontvangst van uw gegevens, ontvangt u binnen 3 werkdagen een reactie van ons. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor terugname van uw sleutels. Indien u geen bevestiging van ons krijgt neem dan contact met ons op via info@denederlandsekluis.nl.
  • Let op: lever uw sleutels altijd persoonlijk in, stuur deze nooit per post!
Opzeggen formulier

Nadat wij uw sleutels in ontvangst hebben genomen, wordt de resterende borg binnen een maand teruggestort op uw bankrekening. Indien u in de toekomst weer een safeloket wilt huren, is het belangrijk om te weten dat er mogelijk een wachtlijst gehanteerd wordt gezien de beperkte capaciteit.

Indien u niet in de gelegenheid bent om het opzeggingsformulier in te vullen dan kunt u schriftelijk opzeggen. Vul daarvoor dit formulier in en stuur deze naar:

De Nederlandse Kluis
‘s Gravelandseweg 19
1211 BN Hilversum

 

Kluis huren