Erfstukken veilig bewaren in een externe kluis

Geplaatst op 06 March 2023

Iedereen heeft spullen met emotionele waarde. Denk bijvoorbeeld aan erfstukken die u heeft gekregen na het overlijden van een dierbare. Of juist uw eigen sieraad, horloge of andere bijzondere items die u graag wilt doorgeven aan de volgende generatie. Erfstukken zijn een laatste tastbare herinnering aan een dierbare en de waarde die deze items met zich meedragen, wilt u koste wat het kost beschermen.

Bewaar erfstukken in een externe kluis

Het opslaan van erfstukken in een externe kluis is niet alleen een manier om ze te beschermen, maar ook om ze te koesteren en door te geven aan de volgende generatie. Het zijn vaak spullen die u niet dagelijks gebruikt, maar ook absoluut niet wilt kwijtraken. In dit artikel bespreken we enkele redenen waarom u spullen met emotionele waarde op een veilige plaats zou moeten opslaan.

Bescherming tegen verlies of schade

Spullen met emotionele waarde, zoals familiejuwelen, foto’s en andere stukken, zijn vaak uniek en niet vervangbaar. Door ze op te slaan in een externe kluis beschermt u ze tegen verlies of schade, zodat u, of uw erfgenamen, er in de toekomst nog steeds van kunnen genieten.

Eenvoudiger door te geven aan de volgende generatie

Wanneer uw erfenis in een externe kluis wordt bewaard, is het gemakkelijker om ze door te geven aan de volgende generatie. U hoeft u geen zorgen te maken over verlies, diefstal of schade en het ligt altijd op een centrale locatie.

Herinneringen

Spullen met emotionele waarde houden vaak herinneringen levend aan belangrijke gebeurtenissen en personen uit uw leven. Het opslaan van deze spullen in een externe kluis bewaart deze herinneringen voor altijd.

Breng spullen met emotionele waarde naar De Nederlandse Kluis

Het is het veiligst om spullen met emotionele waarde op te bergen bij De Nederlandse Kluis. Wij zijn er voor alles wat waarde voor u heeft. Emotioneel en materieel; sieraden, bruidsschatten, foto’s, back-ups, documenten of erfstukken. Wij geven u een gerust gevoel door te waken over deze waardevolle spullen, in zwaarbeveiligde bankkluizen. Achter slot en grendel en de beste beveiligingssystemen.

Bij De Nederlandse Kluis zijn zowel uw bezittingen met emotionele of financiële waarde 100% inbraakveilig in zwaarbeveiligde bankkluizen. Extra fijn; door de 40 vestigingen door heel Nederland, zijn we altijd bij u in de buurt. Bovendien kunt u uw kluis altijd gemakkelijk en zonder afspraak bezoeken en kunt u al een kluis huren vanaf €9,95 per maand.

Maak hieronder direct een afspraak:

Kluis huren