Voorkom een vakantie-nightmare: deze 3 tips zorgen voor een veilig huis tijdens de skivakantie

Geplaatst op 03 januari 2024

Een vakantie hoort met name een onbezorgde tijd te zijn, waarin u lekker bijkomt en thuis even ‘de boel de boel’ kunt laten. Echter is het tijdens de skivakantie helaas niet ongebruikelijk dat het aantal inbraken toeneemt, waardoor die onbezorgde vakantie u toch nog wordt afgenomen. Het kan een grote schok zijn om bij terugkomst van vakantie te ontdekken dat uw waardevolle spullen gestolen zijn. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die u kunt nemen om dit te voorkomen.

Installeer een alarmsysteem of beveiligingscamera’s

Een goede manier om uw huis te beschermen tegen inbraken is door het installeren van een alarmsysteem. Dit kan eventuele inbrekers afschrikken en kan ook helpen om de politie te waarschuwen als er toch ingebroken wordt. Ook kunt uw beveiligingscamera’s installeren, zodat u in de gaten kunt houden wat er rondom uw huis gebeurt.

Zorg voor goed hang- en sluitwerk

Vergeet ook niet om deuren en ramen goed af te sluiten voordat u op vakantie gaat. Controleer of alle sloten goed werken en overweeg om extra sloten te installeren op plaatsen waar dit nodig is. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw huis zo veilig mogelijk is. Daarnaast is het ook een goed idee om buren te vragen om af en toe langs te komen om te checken of alles in orde is. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is terwijl u weg bent.

Breng waardevolle spullen naar De Nederlandse Kluis

De beste manier om uw spullen te beschermen tijdens uw skivakantie is door gebruik te maken van een externe kluis. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw spullen veilig zijn terwijl u volop kunt genieten van een onbezorgde vakantie op de pistes.

Mensen zijn gewend om bij vertrek waardevolle spullen te verstoppen op vaste plekken in het huis, maar helaas kennen inbrekers deze plekken ook. Het uit het zicht leggen van kostbaarheden is dus niet de beste oplossing. Vooral niet als inbrekers genoeg tijd hebben om uw huis te doorzoeken.

Gelukkig is er een alternatief waar geen enkele inbreker bij kan: De Nederlandse Kluis. Bij De Nederlandse Kluis zijn zowel uw bezittingen met emotionele of financiële waarde 100% inbraakveilig in zwaarbeveiligde bankkluizen. Extra fijn; door de 42 vestigingen door heel Nederland, zit er altijd wel een bij u in de buurt. Bovendien kunt u uw kluis altijd gemakkelijk en zonder afspraak bezoeken en huurt u al een kluis vanaf €11,95 per maand.

Met de gedachte dat uw waardevolle spullen veilig opgeslagen zijn kunt u met een gerust gevoel van huis en onbezorgd genieten van de sneeuw.

Maak hieronder direct een afspraak:

Kluis huren