Veilig op reis met De Nederlandse Kluis

Geplaatst op 03 May 2023

In de zomer is het tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. Of u nu gaat kamperen, een stedentrip maakt of naar een tropisch eiland gaat, er is niets fijner dan even helemaal tot rust te komen en u nergens druk over te hoeven maken. Daarom is het belangrijk om voor vertrek goed na te denken over de veiligheid van uw waardevolle spullen die u thuis achterlaat, zoals sieraden, harde schijven en laptops. Want voorkomen is beter dan genezen!

Toename inbraken tijdens zomervakantie

Helaas neemt het aantal inbraken in de zomermaanden toe. Dit komt doordat mensen vaak lang van huis zijn en dit weten inbrekers ook.  Volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) worden er tijdens de zomermaanden gemiddeld 35% meer inbraken gepleegd dan in de rest van het jaar. Ook de politie waarschuwt jaarlijks voor een toename van woninginbraken tijdens de zomervakantie. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om inbraken tijdens uw vakantie te voorkomen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Ga goed voorbereid op vakantie

Bij het voorbereiden van uw vakantie komt er veel kijken: van het boeken van accommodaties en het regelen van reisdocumenten tot het maken van een inpaklijst. Maar naast al deze zaken is het dus ook belangrijk om na te denken over de veiligheid van uw waardevolle spullen tijdens uw vakantie en ze veilig op te bergen. De gewoonte is om waardevolle spullen thuis te verstoppen voordat u op vakantie gaat, echter kennen inbrekers deze plekken ook. Vooral als ze alle tijd hebben om uw hele huis te doorzoeken. Wilt u met een gerust hart op vakantie gaan? Bewaar waardevolle spullen dan in onze zwaarbeveiligde bankkluizen en laat ze niet thuis achter.

Wat niet meenemen op reis?

Als u op vakantie gaat, is het verstandig om zo min mogelijk waardevolle spullen mee te nemen. Leg bijvoorbeeld uw laptop of sieraden die u niet dagelijks draagt bij De Nederlandse Kluis en neem alleen de noodzakelijke spullen mee. Zo verkleint u de kans op diefstal en kunt u  onbezorgd genieten van uw vakantie. Sieraden behoren namelijk  tot de meest gestolen voorwerpen tijdens vakanties. Dit komt doordat sieraden waardevol zijn en makkelijk verhandelbaar. Daarnaast zijn ook elektronica, contant geld en paspoorten vaak doelwit van dieven. Daarom is het slim om sieraden veilig in een kluis te bewaren bij De Nederlandse Kluis.

Inbraakpreventie tijdens uw vakantie

Naast het veilig opbergen van uw waardevolle spullen zijn er nog meer maatregelen die u kunt nemen om inbraken tijdens uw vakantie te voorkomen. Zorg bijvoorbeeld dat uw huis er bewoond uitziet door bijvoorbeeld gebruik te maken van tijdschakelaars. Zorg er daarnaast voor dat alle deuren en ramen goed gesloten zijn en de buren een oogje in het zeil houden.

Veilig op reis met De Nederlandse Kluis

Als u op vakantie gaat en uw sieraden en andere waardevolle spullen veilig wilt opbergen, biedt De Nederlandse Kluis de veiligste en meest betrouwbare oplossing. Bij De Nederlandse Kluis kunt u al uw waardevolle spullen opbergen in uw persoonlijke kluis die 24/7 beveiligd is. Al vanaf 9,95 per maand. Zo kunt u  met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat uw waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Na uw vakantie kunt u uw  sieraden weer veilig ophalen bij één van de locaties van De Nederlandse Kluis.

Tijdelijke actie

Met de code ‘Welkomstkorting2024’ krijgen nieuwe klanten nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis.

Kluis huren? Maak hieronder direct een afspraak:

Kluis huren