Van huis tijdens de meivakantie? Zo voorkom je verlies van waardevolle spullen door inbraak.

Geplaatst op 14 April 2023

zomervakantie-checklistDe meivakantie komt er weer aan, een tijd van het jaar waarin veel mensen eropuit trekken om te genieten van het mooie weer en hun vrije tijd. Helaas is dit ook een periode waarin het aantal inbraken stijgt. Een inbreker weet namelijk dat veel mensen op vakantie gaan en dat hun huizen vaak onbewaakt achter blijven.

Inbrekers kennen je verstopplekken ook

Veel mensen kiezen ervoor om hun waardevolle spullen te verbergen op een plek waar ze denken dat een inbreker niet snel zal zoeken. Dit kan bijvoorbeeld een verborgen ruimte zijn achter een schilderij of een boekenkast. Het is belangrijk om te beseffen dat dit geen garantie geeft dat uw waardevolle spullen hier veilig zijn tegen brand of inbraak. Inbrekers kennen deze verstopplekken namelijk ook. Om over de risico’s van brand niet eens te spreken. Het is daarom beter om uw waardevolle spullen niet thuis achter te laten, maar ze te bewaren bij De Nederlandse Kluis.

Een kluis bij De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis heeft zwaarbeveiligde bankkluizen waar u uw waardevolle spullen veilig in kunt opbergen voordat u op vakantie gaat. Dit kan alles zijn wat waarde voor u heeft. Emotioneel en materieel; sieraden, bruidsschatten, foto’s, back-ups, documenten of erfstukken. De Nederlandse Kluis geeft een gerust gevoel door te waken over deze waardevolle spullen, in zwaarbeveiligde bankkluizen. Achter slot en grendel en de beste beveiligingssystemen.

In tegenstelling tot het bewaren van uw waardevolle spullen thuis, waar ze kwetsbaar zijn voor diefstal en brand, biedt De Nederlandse Kluis een veilige en betrouwbare plek. Of u nu op vakantie gaat tijdens de meivakantie of gewoon extra veiligheid en bescherming zoekt voor uw waardevolle spullen, De Nederlandse Kluis is de veiligste keuze. U huurt gemakkelijk een kluis in één van de 40 vestigingen, al vanaf 9,95 per maand.

Tijdelijke actie

Als nieuwe klant krijgt u de eerste 2 maanden gratis. U kunt profiteren van deze actie door gebruik te maken van de code “Welkomstkorting2024”. Wilt u gebruikmaken van deze actie? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Maak hieronder direct een afspraak:

Kluis huren