Nederland gaat op vakantie: Welke dierbare spullen blijven thuis – en hoe houdt u ze veilig?

Geplaatst op 17 May 2024

Het is weer die tijd van het jaar waarin koffers worden gepakt, reisroutes worden uitgestippeld en vakantieplannen worden gemaakt. Tijdens de vakantie laten velen iets waardevols achter: namelijk de dierbare spullen die thuis liggen. Van waardevolle sieraden tot belangrijke documenten, deze items zijn vaak te waardevol om mee te nemen op vakantie, maar te dierbaar om onbeschermd achter te laten.

Uw dierbare spullen veilig in een bankkluis.
Terwijl u op vakantie bent, staan wij bij De Nederlandse Kluis voor u klaar om uw dierbare spullen veilig te bewaren. Of het nu gaat om erfstukken die al generaties lang mee gaan, dierbare herinneringen vastgelegd in foto’s, of belangrijke documenten voor uw bedrijf. Wij begrijpen de waarde die deze bezittingen voor u hebben. Daarom bieden wij een veilige oplossing voor het bewaren van uw kostbaarheden tijdens uw vakantie.

De beste manier om uw dierbare spullen te beschermen tijdens uw vakantie is door gebruik te maken van een externe kluis. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw spullen veilig zijn terwijl u geniet van een onbezorgde vakantie.

43 vestigingen.
Bij De Nederlandse Kluis zijn zowel uw bezittingen met emotionele als financiële waarde veilig tegen inbraak in uw persoonlijke bankkluis. Extra fijn; door de 43 vestigingen door heel Nederland, zit er altijd wel een bij u in de buurt. Bovendien kunt u uw kluis altijd gemakkelijk en zonder afspraak bezoeken en huurt u al een kluis vanaf €11,95 per maand.

Huur nu de hele zomer een gratis kluis.
Huur uw persoonlijke kluis, nu de hele zomer gratis!* Zo kunt u pas écht met een gerust gevoel op vakantie.

Huur een kluis

 

*Aanbieding: eerste 3 maanden een gratis kluis

Kluis huren