Tijdens het EK weg van huis? Welke dierbare spullen laat u thuis?

Geplaatst op 13 June 2024

Het EK brengt een tijd van opwinding en saamhorigheid met zich mee. Terwijl duizenden Nederlanders hun huis verlaten om wedstrijden bij te wonen, vrienden en familie te bezoeken of zelfs naar Duitsland te reizen om hun favoriete team aan te moedigen, is het belangrijk om ook aan de veiligheid van uw spullen thuis te denken.

Bij De Nederlandse Kluis bieden we een veilige en betrouwbare opslag voor al uw dierbare spullen. Terwijl u uw favoriete team aanmoedigt, zorgen wij ervoor dat uw kostbaarheden veilig bewaard worden. Zo kunt u zorgeloos genieten van het EK, wetende dat uw waardevolle spullen in goede handen zijn.

Maar wat kunt u zoal opslaan in uw persoonlijke kluis bij De Nederlandse Kluis?

  1. Sieraden en horloges: deze items dragen vaak niet alleen een financiële waarde met zich mee, maar ook een diepgaande emotionele betekenis, vooral wanneer ze als erfstuk worden doorgegeven.
  2. Belangrijke documenten: denk aan paspoorten, geboorteakten, eigendomsbewijzen en andere officiële papieren die lastig of onmogelijk te vervangen zijn.
  3. Contant geld: hoewel digitale betalingen steeds gebruikelijker worden, hebben veel mensen nog steeds een bedrag aan contant geld in huis.
  4. Kostbare verzamelingen: dit kan variëren van munt- en postzegelverzamelingen tot zeldzame boeken of kunstwerken.
  5. (Bitcoin) flash drives / usb sticks: deze zijn van onschatbare waarde omdat ze essentieel zijn voor het bewaren van foto’s, video’s en andere belangrijke bestanden.
  6. Zeldzame munten en waardevolle edelstenen: of u nu een gepassioneerde verzamelaar bent of enkele waardevolle edelstenen bezit.
  7. Dierbare foto’s: bijvoorbeeld fotoalbums van uw ouders of de eerste echo van uw kind.

Bij De Nederlandse Kluis kunt u met een gerust hart genieten van het EK, wetende dat uw waardevolle spullen in veilige handen zijn. Door de 43 vestigingen in heel Nederland, zit er altijd wel een bij u in de buurt. Bovendien kunt u uw kluis altijd gemakkelijk en zonder afspraak bezoeken en huurt u al een kluis vanaf €11,95 per maand. Omdat we willen dat uw waardevolle en dierbare bezittingen veilig zijn opgeborgen zodat u zorgeloos de deur uit kunt, bieden wij u de hele zomer* gratis kluishuur aan.

 

*Aanbieding: eerste 3 maanden een gratis kluis.

Kluis huren