Inbrekers de koning te rijk op Koningsdag: zo zijn je waardevolle spullen veilig

Geplaatst op 17 April 2023

Waardevolle spullen veilig op Koningsdag

Koningsdag, de dag waarop heel Nederland oranje kleurt en de straten gevuld zijn met feestvierende mensen. Helaas is deze dag ook populair bij inbrekers, die hun kans grijpen om in te breken en waardevolle spullen te stelen. Het is daarom van groot belang om extra voorzichtig te zijn en slimme maatregelen te nemen om diefstal te voorkomen. Zo kan je onbezorgd genieten van de feestelijke sfeer zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van je waardevolle spullen.

Zo voorkom je diefstal van waardevolle spullen tijdens Koningsdag.

Eén van de opties om diefstal van waardevolle spullen tijdens Koningsdag te voorkomen, is door ze op te slaan bij De Nederlandse Kluis. Dit is een zwaar beveiligde externe bankkluis waar u uw waardevolle spullen in kunt opbergen en ze veilig zijn tegen inbraak en brand. Als u van plan bent om de hele dag weg te zijn, kunt u uw waardevolle spullen in een kluis opslaan bij één van de vestigingen bij u in de buurt. Zo kunt u genieten van het feest zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw spullen.

Maar er zijn ook andere maatregelen die u kunt nemen om diefstal van uw spullen te voorkomen. Hier zijn enkele tips om uw woning te beschermen:

  • Sluit alle ramen en deuren goed af en zorg ervoor dat er geen waardevolle spullen in het zicht liggen.
  • Laat de buren weten dat u weg bent en vraag hen om een oogje in het zeil te houden.
  • Installeer een bewegingsmelder buiten uw huis. Dit zal inbrekers afschrikken en de politie waarschuwen als er verdachte activiteiten worden waargenomen.
  • Installeer een alarmsysteem. Dit zal inbrekers afschrikken en u en uw buren waarschuwen als er een inbraak plaatsvindt.
  • Maak gebruik van tijdschakelaars. Dit zijn apparaten die automatisch uw verlichting en apparaten in- en uitschakelen, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Met deze tips kunt u uw huis beschermen tegen inbrekers tijdens Koningsdag en andere feestdagen. En als u extra zekerheid wilt, kunt u altijd uw waardevolle spullen opslaan bij De Nederlandse Kluis. Zo kunt u genieten van Koningsdag zonder u zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen.

Tijdelijke actie

Als nieuwe klant krijgt u de eerste 2 maanden gratis. U kunt profiteren van deze actie door gebruik te maken van de code “Welkomstkorting2024”. Wilt u gebruikmaken van deze actie? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Maak hieronder direct een afspraak:

Kluis huren