De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren SNS Bank

SNS Bank bood voorheen de mogelijkheid om een kluis te huren, op plekken door het hele land. Het is inmiddels niet meer mogelijk om een kluis te huren bij SNS Bank. Wilt u toch uw waardevolle eigendommen veilig en betrouwbaar opslaan in uw eigen persoonlijke kluis, dan kunt u terecht bij De Nederlandse Kluis. Met persoonlijke safeloketten in verschillende formaten, biedt De Nederlandse Kluis altijd een opslagmogelijkheid die het beste past bij uw wensen. Zo zorgt u ervoor dat uw waardevolle eigendommen zoals waardepapieren, juwelen, munten, edelmetalen of kunstvoorwerpen veilig opgeslagen zijn. De opslag is ook geschikt voor belangrijke en onvervangbare documenten zoals diploma’s, notariële aktes of verzekeringspapieren.

Mogelijkheden kluis huren SNS Bank

In het verleden was er bij SNS Bank ruime mogelijkheid tot het huren van kluizen. SNS bank was een van de grootste aanbieders van kluizen in Nederland, met name in het oosten van Nederland en de kleinere plaatsen. Nu deze mogelijkheid niet meer aangeboden wordt, kunt u terecht voor het huren van een kluis bij De Nederlandse Kluis. De Nederlandse Kluis is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van SNS Bank in Hilversum en biedt verschillende opslagmogelijkheden.

Lees ook: Bankkluis huren aanbod bij banken gestopt?

Voorwaarde kluis huren SNS Bank

Om een kluis te kunnen huren, hanteerde de SNS Bank een aantal voorwaarden. Zo moest u al klant zijn bij SNS Bank, een betaalrekening hebben en minimaal een aantal aanvullende producten afnemen. Het huren van een kluis kon zowel alleen of samen met een partner of gemachtigde. Ook bij De Nederlandse Kluis is het mogelijk om samen met uw partner een persoonlijk kluisje te huren, of iemand te machtigen. De Nederlandse Kluis heeft echter geen aanvullende voorwaarden: iedereen kan een safeloket huren bij De Nederlandse Kluis. Zo is het voor iedereen mogelijk om waardevolle eigendommen veilig op te slaan.

Alternatief kluis huren SNS Bank

Het is niet meer mogelijk om een kluis te huren bij SNS Bank. De Nederlandse Bank biedt het beste alternatief voor het veilig en betrouwbaar opslaan van uw waardevolle eigendommen. We werken alleen samen met de beste partners in beveiliging om ervoor te zorgen dat wij de veiligheid van zowel uzelf als uw eigendommen kunnen garanderen. Bij De Nederlandse Kluis heeft u de mogelijkheid om waardevolle goederen op te slaan in safeloketten van verschillende formaten. De goederen die u opslaat bij De Nederlandse Kluis blijven in uw eigen bezit. U bent en blijft namelijk 100% juridisch eigenaar van uw goederen als u ze bij ons heeft opgeslagen. Uw eigendommen zijn standaard verzekerd tot een bedrag van € 45.000,-, maar het is mogelijk om dit verzekerde bedrag te verhogen tot € 90.000,-.

Vrijblijvend inschrijven

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Wat kost het huren van een kluis?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis vanaf 9,95 euro per maand. Een volledig overzicht van alle beschikbare formaten bij De Nederlandse Kluis vindt u op onze website.

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen van de bank naar de Nederlandse Kluis? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. De eerste 3 maanden ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is De Nederlandse Kluis geopend?

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen verspreid door heel Nederland. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website wat de openingstijden zijn van de meest dichtstbijzijnde vestiging of bel met 088 – 744 5555.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Voor het huren van een kluis maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 – 744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 – 744 5555 om te kijken of er mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op de vestiging. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Hoe veilig is het om een kluis te huren?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Kluis huren