De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

De Nederlandse Kluis vs. kluis huren Rabobank

In het verleden was het mogelijk om bij vrijwel elk filiaal van de Rabobank een bankkluis te huren. Het aantal filialen is de afgelopen jaren afgenomen en daarmee is ook het aanbod voor het huren van kluizen gedaald. De Nederlandse Kluis biedt een goed en veilig alternatief voor klanten van de Rabobank die in het verleden bij Rabobank een kluis huurden en nu op zoek zijn naar een nieuwe betrouwbare plek om hun waardevolle spullen op te slaan.

Afspraak maken

Het verschil tussen een kluis huren bij de Rabobank en DNK

Hieronder vindt u een overzicht van de overeenkomsten en de verschillen tussen het huren van een kluis bij De Nederlandse Kluis en bij Rabobank.

Aanbieder De Nederlandse Kluis Andere aanbieders
Veilig gevoel thuis
Met een gerust gevoel op vakantie
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alle kluizen onder de grond
Persoonlijke begeleiding naar uw safeloket
Uw eigendom blijft uw eigendom
Personeel uitsluitend voor safeloketten
Alle formaten leverbaar
Vaste huurprijs
Maximale verzekering EUR 90.000 EUR 45.000

Om in het verleden een kluis te huren bij de Rabobank, was de minimale voorwaarde een aantoonbare betaalrekening waar het salaris op wordt gestort. Daarnaast werd veelal een spaarrekening en/of hypotheek als voorwaarde gesteld. Bij De Nederlandse Kluis kunt u een safeloket huren zonder aanvullende eisen. Onze service is dus voor iedereen beschikbaar. Op dit moment biedt De Nederlandse Kluis safeloketten aan in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Den Bosch, Hilversum en Maasdijk. Binnenkort wordt deze service ook aangeboden in Almere, Tilburg en Eindhoven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er door het hele land plekken zijn waar u uw kostbaarheden veilig kunt opslaan.

De Nederlandse Kluis biedt een alternatief

Als u niet terecht kunt bij de Rabobank voor het huren van een kluis, kunt u eenvoudig en snel een kluis huren bij De Nederlandse Kluis. Mocht u de locatie van De Nederlandse Kluis te ver van uw huis vinden, kunt u wellicht terecht bij een locatie van de Rabobank.

Bij De Nederlandse Kluis bieden wij verschillende mogelijkheden voor de opslag van waardevolle goederen. Er zijn safeloketten beschikbaar in verschillende formaten, maar het is ook mogelijk om goederen te bewaren in depot. Afhankelijk van uw wensen, bieden wij altijd een passende oplossing. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw waardepapieren, juwelen, edelmetalen, munten of kunstvoorwerpen veilig zijn. Als u een kluis huurt bij De Nederlandse Kluis zijn uw eigendommen standaard verzekerd tot € 45.000,- . Dit kan uitgebreid worden tot € 90.000,. Ook bent u altijd 100% juridisch eigenaar van alle goederen die u in het safeloket of in depot opslaat.

Vrijblijvend inschrijven