De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis kopen

U denkt eraan om een kluis te kopen voor in uw eigen huis. Wij zetten wat informatie en alternatieven voor u op een rijtje.

Redenen om een kluis te kopen

U kunt een kluis kopen als u uw waardevolle eigendommen veilig wilt stellen van verlies, diefstal of schade door brand. U wilt er zeker van zijn dat uw onvervangbare eigendommen veilig zijn opgeborgen. In een kluis kunt u van alles opbergen, van juwelen of munten tot edelmetaal, waardevolle papieren of zaken met emotionele waarde.

Waar kunt u een kluis kopen?

U kunt contact met ons opnemen voor een betrouwbare installateur bij u in de buurt. Bel ons op 088-744 5555.

Een beter alternatief dan een kluis kopen?

Nog veiliger dan uw spullen opslaan in een kluis in uw eigen huis, is het opslaan van spullen in een kluis van De Nederlandse Kluis. Door uw waardevolle eigendommen niet thuis te bewaren, maar bij één van de vestigingen van De Nederlandse Kluis vermindert u de kans op schade door inbraak en diefstal. Ook zijn uw eigendommen hier veilig van schade door bijvoorbeeld brand aangezien al onze kluizen brandwerend zijn. Uw eigendommen zijn standaard verzekerd tot € 45.000,-, maar indien gewenst kan het verzekerde bedrag verhoogd worden tot € 90.000,-. De Nederlandse Kluis werkt alleen samen met de beste partners in beveiliging om ervoor te zorgen dat u en uw eigendommen veilig zijn. Alle goederen die u opslaat bij De Nederlandse Kluis zijn en blijven 100% uw juridisch eigendom.

Waarom is een safeloket huren veiliger dan een kluis kopen?

Een kluis in uw eigen huis is een goede stap in het veilig stellen van uw waardevolle eigendommen. Al kan het nog verstandiger zijn om een safeloket te huren in één van de beveiligde locaties van De Nederlandse Kluis. In geval van een overval thuis, zult u thuis de kluis altijd open moeten maken. Dit zorgt voor stressvolle en onveilige situaties voor uzelf en u bent uw waardevolle eigendommen alsnog kwijt. In geval van een inbraak werkt een kluis enkel vertragend. In veel gevallen worden kluizen toch opengemaakt of zelfs in zijn geheel meegenomen als u niet beschikt over een goed alarmsysteem of goede opvolging. Wanneer u waardevolle eigendommen opslaat bij De Nederlandse Kluis slaat u uw goederen op in een safeloket in één van onze zwaar beveiligde kluisruimtes. Wij werken alleen samen met de beste beveiligingsbedrijven en bewaken de kluisruimtes 24/7. Het opslaan van waardevolle goederen in een safeloket buitenshuis verlaagt ook de kans op inbraak. Vindt er toch een inbraak plaats, dan zijn uw waardevolle eigendommen nog steeds goed beschermd.

Kluis huren