Kluis huren in de buurt van Mijdrecht?

Bent u op zoek naar een bankkluis vlakbij Mijdrecht? Uw waardevolle spullen veilig opgeslaan in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen.

Kluis huren

Onze bankkluis die het meest dicht in de buurt is van Mijdrecht?

Helaas hebben we bij De Nederlandse Kluis geen vestiging in Mijdrecht zelf. De vestigingen Amsterdam en Hilversum zijn onze vestigingen die het meest in de buurt liggen van Mijdrecht. Andere vestigingen in de buurt zijn Utrecht, Gouda en Katwijk.

 

De Nederlandse Kluis vestiging in Mijdrecht?

Dat er nu geen De Nederlandse Kluis vestiging in Mijdrecht aanwezig is betekent niet dat dit nooit gaat gebeuren. De afgelopen jaren hebben we namelijk het aantal vestigingen flink uitgebouwd. Het kan dus zijn dat in de aankomende jaren ook een vestiging in Mijdrecht geopend gaat worden. Hou onze website goed in de gaten!

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u uw waardevolle spullen opbergen in een bankkluis bij De Nederlandse Kluis? Als u nu een kluis huurt ontvangt u als nieuwe klant de eerste maand geheel gratis. Zo kunt u gemakkelijk kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Daarna huurt u bij De Nederlandse Kluis al een bankkluisje vanaf 9,95 per maand.

 

Over De Nederlandse Kluis

Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een bankkluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 50.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor het bovenstaande formulier.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze kluizen in de buurt van Mijdrecht. Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Wat kost kluisverhuur bij De Nederlande Kluis?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis vanaf 9,95 euro per maand. Een volledig overzicht van alle beschikbare formaten bij De Nederlandse Kluis vindt u op onze website.

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen van de bank naar de Nederlandse Kluis? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. De eerste 3 maanden ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is De Nederlandse Kluis kluisverhuur geopend?

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen verspreid door heel Nederland. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website wat de openingstijden zijn van de meest dichtstbijzijnde vestiging of bel met 088 – 744 5555.

Hoe werkt kluisverhuur?

Voor het huren van een bankkluis maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 – 744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 – 744 5555 om te kijken of er mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op de vestiging. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Hoe veilig is kluisverhuur bij De Nederlandse Kluis?

Uw bankkluis bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Kluis huren