De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren ABN AMRO

Op de kleinere kantoren van ABN AMRO is het al niet meer mogelijk om kluizen te huren om goederen op te slaan. Het beleid van ABN AMRO is om het verhuren van kluizen helemaal af te bouwen. Het kan dus lastig zijn om kluisruimte te bemachtigen en behouden bij uw eigen bank. Wilt u toch zeker zijn van een kluisruimte voor de langere termijn, dan kunt u een kluis huren bij De Nederlandse Kluis. Wij bieden safeloketten voor de opslag van uw kostbaarheden. Op deze manier verstrekt De Nederlandse Kluis altijd een passende oplossing of u nu waardepapieren, juwelen of edelmetaal wilt opslaan.

Mogelijkheden kluis huren ABN AMRO

Op dit moment zijn de mogelijkheden om een kluis te huren bij ABN AMRO zeer beperkt. De kleine kantoren bieden het huren van kluizen niet meer aan en ook op grote kantoren wordt deze service langzaam afgebouwd. Om een kluis te huren bij ABN AMRO dienen er verplicht aanvullende producten afgesloten te worden, zoals een hypotheek of spaarrekening. Ook is het huren van een kluis is alleen beschikbaar voor Private Banking klanten.

Voorwaarde kluis huren ABN AMRO

Als u een kluis wilt huren bij ABN AMRO zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo heeft u een minimaal inkomen per maand nodig en moet er betaalomzet via de rekening zijn. Bij De Nederlandse Kluis gelden deze voorwaarden niet. U kunt een safeloket huren zonder aanvullende eisen. Zo is deze service voor iedereen beschikbaar en kan ook u ervoor zorgen dat uw waardevolle papieren of goederen veilig zijn opgeslagen.

Alternatief kluis huren ABN AMRO

Het enige betrouwbare alternatief voor het huren van een kluis is De Nederlandse Kluis. Wij werken alleen samen met de betrouwbaarste partners in beveiliging. U bent en blijft namelijk 100% juridisch eigenaar van uw eigendommen wanneer u ze bij ons opslaat. Ook zijn uw goederen standaard verzekerd tot € 45.000,-, maar dit bedrag kan verhoogd worden tot € 90.000,-. Op dit moment biedt De Nederlandse Kluis safeloketten aan op verschillende locaties in Nederland. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er door het hele land plekken zijn waar u uw kostbaarheden veilig kunt opslaan.

Vrijblijvend inschrijven