De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Stopt uw ABN AMRO Bank met kluisverhuur?

Actie: 3 maanden korting voor ABN AMRO klanten!

Stap nu over naar De Nederlandse Kluis met een speciale introductie korting en ontvang de eerste 3 maanden gratis!

Kluis huren

 

Stopt uw ABN AMRO met kluisverhuur?

Heeft u ook een bericht ontvangen van ABN AMRO dat zij stoppen met de verhuur van kluizen? De Nederlandse Kluis biedt een goed en veilig alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare plek om hun waardevolle spullen op te slaan.

 

Speciale introductiekorting voor ABN AMRO klanten

Wilt u overstappen van ABN AMRO naar de Nederlandse Kluis? Speciaal voor ABN AMRO-klanten die een kluis huren is er een introductie aanbieding beschikbaar. De eerste 3 maanden ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Maak direct een afspraak via het afspraakformulier of bel ons op 088 – 744 5555.

 

 

Over De Nederlandse Kluis

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 60.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een rondleiding op een van onze locaties waar u vrijblijvend onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor het bovenstaande formulier.

Het verschil tussen een kluis huren bij De Nederlandse Kluis en andere aanbieders.

Aanbieder De Nederlandse Kluis Andere aanbieders
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Privékamers beschikbaar om uw spullen te bekijken
Uw spullen worden niet zonder U vervoerd
Identiteitscontrole bij toegang tot uw safeloket
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Wat kost het huren van een kluis?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis vanaf 9,95 euro per maand. Een volledig overzicht van alle beschikbare formaten bij De Nederlandse Kluis vindt u hier. Het aanbod kan verschillen per vestiging.

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen van de bank naar de Nederlandse Kluis? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. Vraag naar de actie bij het maken van de afspraak of op de vestiging. Op deze manier kunt u gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is De Nederlandse Kluis geopend?

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen verspreid door heel Nederland. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website wat de openingstijden zijn van de meest dichtstbijzijnde vestiging of bel met 088 – 744 5555.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Voor het huren van een kluis maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 – 744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 – 744 5555 om te kijken of er mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op de vestiging. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Hoe veilig is het om een kluis te huren?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Kluis huren