Kluis kopen? Een kluis huren is veiliger.

De voordelen van een kluis huren.
In plaats van kopen.

In een bankkluis van De Nederlandse Kluis zijn uw spullen veiliger opgeslagen dan in een thuiskluis. Dit komt doordat een thuiskluis niet 100% beschermd is tegen brand en inbraak en onze bankkluizen wel. Lees hieronder waarom het huren van een kluis veel voordelen heeft ten opzichte van een thuiskluis.

Huur een kluis

Een thuiskluis heeft één groot voordeel ten opzichte van een bankkluis, namelijk de aanwezigheid in uw eigen woning. Een thuiskluis heeft echter ook nadelen. Deze is minder goed beveiligd dan een professionele bankkluis, het risico op verlies door inbraak is groter (inbrekers nemen vaak de hele thuiskluis mee), en verzekeraars vergoeden vaak een laag bedrag als er wordt ingebroken. De prijs van een thuiskluis, vaak meer dan 700 euro, is ook veel hoger dan het huurbedrag van een bankkluis.

Kluis huren vergelijken met kluis kopen

Vergelijk zelf wat de verschillen tussen een kluis kopen en een kluis huren zijn aan de hand van onderstaande tabel.

Scroll voor meer info →
Vergelijkingscriteria De Nederlandse Kluis Kluis kopen
Een eigen persoonlijke kluis beschikbaar
Beschermd tegen inbrekers
Alarmsysteem
24/7 live camerabewaking
Rechtstreeks aangesloten op meldkamer
Uw waardevolle spullen altijd in uw nabijheid
Toegang tijdens openingstijden
Kluisinhoud verzekerd tot € 150.000,- < € 5.000.-
Kosten Vanaf € 11,95 per maand € 700 - 2.000,-

Een thuiskluis biedt het voordeel dat uw spullen altijd nabij zijn, maar is qua veiligheid, kosten en verzekering nooit te prefereren boven een echte bankkluis. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding op een vestiging naar keuze.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

Maak een afspraak

Via de online afsprakentool of bel ons op 088 – 744 5555.

Kies een kluis

Altijd een veilige, passende kluis op de locatie van uw keuze.

Uw spullen liggen veilig

U kunt uw waardevolle spullen direct in uw kluis leggen.

Kluis huren

Of bel 088 – 744 5555

Klanten reviews

M. W. Stuijts
10 March om 20:14

Super vriendelijk personeel. Deskundig en goede informatieverstrekking.

Jesse
26 March om 12:21

Heel discreet en professioneel. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Ik waardeer de hoogwaardige beveiligingsfuncties bij De Nederlandse Kluis. Na te zijn overgestapt van een minder professionele concurrent, zou ik De Nederlandse Kluis aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een veilige locatie voor hun waardevolle spullen.

Theo
8 February om 12:21

Keurig behandeld, fijn te woord gestaan en een goede uitleg!

Jason
19 March om 07:45

Een zeer veilige en positieve ervaring met dit bedrijf. Ook zijn er bijzonder vriendelijke medewerkers die altijd hun best doen om ervoor te zorgen dat je snel en veilig geholpen wordt. Zeker een aanrader.

E.A. van Huisstede
19 February om 17:11

Vriendelijke medewerkers, nette service en binnen 15 min toegang tot de kluis.

Checklist

30 waardevolle spullen die veiliger zijn in een bankkluis

Er liggen meer onvervangbare spullen in huis dan u denkt. We hebben een handige checklist gemaakt van de 30 meestvoorkomende waardevolle spullen die mensen in een kluis opslaan.

Download hem gratis!

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Voor het huren van een kluis maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding op een vestiging naar keuze laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Wat kost het huren van een kluis?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis vanaf 9,95 euro per maand. Een volledig overzicht van alle beschikbare formaten vindt u op de vestigingspagina van uw keuze.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 -744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 – 744 5555 om te kijken of er mogelijkheden zijn voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op een vestiging naar keuze. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Op welke locaties kan ik een kluis huren?

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen verspreid door heel Nederland. Dat betekent dat er vrijwel altijd een vestiging is binnen 20 minuten reistijd. Bekijk het overzicht van al onze vestigingen op de website.

Hoe weet ik dat mijn kluis veilig is?

Uw safeloket bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Tot welk bedrag is mijn kluis verzekerd?

De inhoud van uw safeloket is vanaf een type A-kluis standaard tot 45.000 euro verzekerd. Indien gewenst kunt u uw dekking verhogen naar 90.000 euro. De dekking geldt per safeloket. Het is dus ook mogelijk om meerdere safeloketten te huren voor een hogere dekking. U spreidt dan uw kostbaarheden over meerdere safeloketten.

Kan ik meteen na ontvangst van de sleutels mijn kluis bezoeken?

U ontvangt uw sleutels bij de eerste afspraak. Wij begeleiden u daarna naar uw kluis, zodat u direct uw waardevolle eigendommen in uw kluis kunt opbergen. U kunt gelijk naar uw eerste afspraak uw waardevolle eigendommen meenemen, zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Wat zijn de voorwaarden om een kluis bij De Nederlandse Kluis te huren?

Door uw waardevolle eigendommen in een zwaar beveiligde kluis op te slaan, vermindert u het risico dat uw kostbaarheden door bijvoorbeeld een inbraak, overval of brand verloren gaan. Daarbij is de inhoud van uw safeloket vanaf type A-kluis en groter standaard tot 45.000 euro verzekerd. Deze kunt u tegen betaling verhogen tot 90.000 euro. U leest hierover meer in de Voorwaarden Huurovereenkomst Safeloket.

Kan ik samen met iemand anders een kluis huren?

Ja, u kunt uw partner of een familielid aanwijzen als medehuurder. Uw medehuurder heeft net als u met de sleutels toegang tot het safeloket, ook als u er zelf niet bij bent. Hoofdhuurder en medehuurder zijn gelijken op het contract. Het bijschrijven van een medehuurder kan alleen persoonlijk op de vestiging zelf. U dient hiervoor beide aanwezig te zijn met een geldig legitimatiebewijs.

Huur vandaag nog een kluis

Uw waardevolle spullen vandaag nog veilig in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen en breng uw geldige paspoort of ID-kaart mee. U ontvangt direct de sleutels tot uw kluis. Kijk direct bij de desbetreffende vestiging voor de actuele openingstijden.

Kluis huren
Kluis huren