Hartelijk welkom bij
De Nederlandse Kluis

Graag helpen we u als relatie van Hienfeld
bij het veilig bewaren van uw waardevolle
eigendommen in onze bankkluizen.

Maak een afspraak

 

Heeft u een Renaissanceverzekering bij Hienfeld en wilt u uw kostbaarheden veilig opbergen? Daarvoor kunt u nu bij ons terecht.

Voor vermogende particulieren en kunstliefhebbers

De Renaissance verzekering is er voor vermogende particulieren en kunstliefhebbers, die hoge eisen stellen aan service en kwaliteit. Om hierin te voorzien heeft u de mogelijkheid om binnen de Renaissance verzekering een (deel van) uw waardevolle spullen, zoals sieraden, geld en/of edelmetalen, te bewaren in een persoonlijke kluis bij De Nederlandse Kluis.

Hierdoor zijn uw kostbaarheden nog beter beschermd tegen inbraak, brand en overvallen. Bergt u (een deel van) uw sieraden op bij De Nederlandse Kluis? Dan ontvangt u van Hienfeld een korting op de standaardpremie.

Bij Hienfeld en
De Nederlandse Kluis
staat de bescherming van
uw kostbaarheden centraal.

Hoe het werkt

  • Om gebruik te maken van een zwaarbeveiligde bankkluis bij De Nederlandse Kluis kunt u zelf gemakkelijk een afspraak maken bij één van onze vestigingen. Met 42 vestigingen door heel Nederland zitten we altijd bij u in de buurt.
  • Heeft u al een Renaissance verzekering en wilt u uw sieraden veilig opbergen bij de Nederlandse Kluis? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Deze stemt de aanpassingen van uw polis met Hienfeld af.
  • Heeft u nog geen Renaissance verzekering? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur voor een adviesgesprek.
Maak een afspraak
Kluis huren