De Nederlandse Kluis
10 8790 9.2 Onze klanten beoordelen ons met een 9,2 Alle reviews »

Welkom bij De Bruidsschat winactie van
De Nederlandse Kluis.

De Nederlandse Kluis is de veiligste plek om je bruidsschat te bewaren. Omdat een bruidsschat vaak gepaard gaat met een mooi of bijzonder verhaal van een bruidspaar, gaan wij één paar die dit verdient een bruidsschat ter waarde van €10.000 belastingvrij en één jaar gratis kluishuur schenken.

Dus verdienen jullie deze schat? Doe dan mee.

Om deel te nemen hoef je alleen maar jullie bijzondere verhaal met ons te delen en wie weet zijn jullie dan straks de gelukkige winnaars van de bruidsschat. Alle deelnemers krijgen gegarandeerd 4 maanden gratis kluishuur. Dus schrijf je nu in en laat jullie liefde spreken!

Let op: omdat het om een bruidsschat gaat zijn we op zoek naar verhalen vanuit het perspectief van de bruidegom. Zo kan hij de prijs in ontvangst nemen en deze persoonlijk aan de bruid overhandigen. Uiteraard mogen de inschrijvingen op naam van beide partners gedaan worden. Lees de spelregels voor meer informatie over deelname en aanvullende voorwaarden.

Stap 1

Vul het inschrijfformulier in met je gegevens en deel jullie bijzondere verhaal. Zorg voor een helder en compleet verhaal.

Stap 2

Controleer zorgvuldig alle gegevens en bevestig je deelname door akkoord te gaan met de voorwaarden en op ‘verzenden’ te klikken.

Stap 3

Houd je e-mail in de gaten voor je bevestiging ter deelname en je gegarandeerde kortingscode voor 4 maanden gratis kluishuur.

Inzending insturen

Vul het inschrijfformulier in met je gegevens en jullie bijzondere verhaal.

Zorg dat het verhaal helder en compleet is.

Bruidsschat
Vul hier je contactgegevens in.

Spelregels & voorwaarden

  • Iedereen van 18 jaar en ouder die gaat trouwen of net getrouwd is mag meedoen aan de Bruidsschat winactie.
  • Je kunt jouw/jullie bijzondere verhaal alleen insturen tijdens de actieperiode: 22 mei 2023 t/m 12 juni 2023.
  • Per persoon kan max. één keer aanspraak op de hoofdprijs worden gemaakt.
  • De prijs is niet inwisselbaar tegen contant geld.
  • Binnen 4 weken na afloop van de actie zal er contact met de winnaar worden opgenomen.
  • Je ontvangt na deelname gegarandeerd een kortingscode om de eerste 4 maanden gratis een kluis te huren bij De Nederlandse Kluis. Deze code is inwisselbaar t/m 31 juli 2023.
  • Je maakt na deelname kans op een bruidsschat t.w.v. 10.000,- en één jaar gratis kluishuur. De winnaar wordt gekozen met behulp van een imam op basis van het meest bijzondere verhaal.
Actievoorwaarden
Afspraak maken