De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Werken bij DNK

“Wij zorgen voor een gerust gevoel, door de waken over de waardevolle bezittingen van onze klanten”

 

 

 

Over De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van kluisruimte in Nederland. Vroeger kon je altijd naar de bank om een kluisje te huren, maar tegenwoordig is dit steeds minder vaak het geval. De Nederlandse Kluis zag deze trend al vroeg aankomen en heeft sinds 2012 hard gewerkt aan de groei naar inmiddels vestigingen door heel Nederland. Onze missie is om elke Nederlander te voorzien van een gerust gevoel door te waken over zijn of haar waardevolle spullen, met een vestiging binnen 20 minuten reistijd. Wij zijn hard op weg om dit doel te bereiken, en op zoek naar een fijne collega die hierbij kan helpen!

 

Werken bij ons bedrijf

Ondanks onze harde groei van de afgelopen jaren staat bij De Nederlandse Kluis de zorg voor elkaar, het plezier op de werkplek, en uiteraard de service naar onze klant altijd centraal. Wij zijn een informeel bedrijf met korte communicatielijnen waar iedereen voor elkaar bereikbaar is, van junior medewerkers tot aan de directie. Hoewel onze vestingen verspreid zijn door heel het land heerst er een sterke band en cultuur binnen ons bedrijf, en wij zullen er alles aan doen om dit ook te beschermen!

 

Geïnteresseerd om bij ons te werken?

Ben jij geïnteresseerd om bij ons te werken? Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Je kan ook altijd een open sollicitatie doen door een korte motivatiebrief en jouw CV te versturen naar recruitment@denederlandsekluis.nl. Geef daarbij goed aan wat je voor ons bedrijf zou kunnen betekenen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Conny Griffioen via
088 – 744 55 55.

 

Huidige vacatures

 

Vestigingsmanager Utrecht (Voltijd)

Lees verder

Vestigingsmanager Den Haag (Voltijd)

Lees verder

Flexibele verkoopmedewerker regio Breda (Voltijd)

Lees verder

Flexibele verkoopmedewerker regio Nijmegen (Voltijd)

Lees verder

Senior verkoopmedewerker Zaandam (Voltijd)

Lees verder

Verkoopmedewerker Utrecht (16 uur)

Lees verder

Verkoopmedewerker Rotterdam (24 uur)

Lees verder