Waar bewaar je wat echt waarde voor je heeft?

Geplaatst op 21 April 2021

Waardevolle bezittingen. Iedereen heeft ze. Maar hoe bescherm je ze? Hoe zorg je dat ze veilig zijn tegen diefstal en brand? Uit onderzoek blijkt ook dat verhuizingen en zelfs opruimen al kan leiden tot verlies van kostbare bezittingen.

Wat is echt waardevol voor jou?
Dat is voor iedereen verschillend. Sieraden en waarde-papier zijn in geld uit te drukken, maar emotionele waarde niet. Denk daarbij aan erfstukken, zoals ringen of oorbellen die al generaties lang in familiebezit zijn. Maar ook je laptop wil je niet verliezen als je die thuis achterlaat tijdens een vakantie.

Hoe bescherm je je waardevolle stukken?
In Nederland worden elk jaar ruim 50.000 woning-diefstallen en 60.000 woningbranden gemeld bij verzekeraars. Vreselijk om mee te maken. Nog erger is het dat waardevolle bezittingen (financieel en emotioneel) gewoon zijn verdwenen. Je kunt natuurlijk aanvullende verzekeringen afsluiten, een kluis aanschaffen of brandmelders en sprinklers installeren. Nadeel hiervan zijn echter de hoge kosten en het feit dat je daarmee je kostbaarheden nog steeds kan verliezen.

Waardevolle spullen opslaan bij de bank
Tot enkele jaren geleden was de bank de plek om je kostbaarheden veilig op te slaan. Grote bankkantoren met veilige kluizen waren daar ideaal voor. Maar helaas hebben al deze banken hun deuren gesloten. De Nederlandse Kluis heeft echter bestaande bankgebouwen en kluizen overgenomen, om te zorgen dat iedereen in Nederland in de eigen buurt waardevolle bezittingen veilig kan bewaren.

Veiliger en beter verzekerd kan bijna niet
De Nederlandse Kluis heeft al ruim 64.000 klanten die op 39 locaties hun waardevolle bezittingen bewaren. Locaties die zijn voorzien van de laatste beveiligings technieken. Klanten moeten zich bij elk bezoek legitimeren en hebben alleen toegang in combinatie met een eigen unieke sleutel. In privévertrekken is een volledige privacy gegarandeerd. Naast constante camerabewaking zijn alle kluizen 100% overval-proof. En niet te vergeten: de waardevolle bezittingen in de kluisjes zijn automatisch verzekerd.

Alles waar je echt waarde aan hecht, wat je wilt beschermen en behouden, bewaar je veilig en verzekerd bij De Nederlandse Kluis. De grootste aanbieder van privé bankkluizen met 39 beveiligde locaties door het hele land. Een eigen kluis huur je al vanaf €9,95 per maand. Een afspraak maak je direct in onze agenda op een vestiging naar keuze via onderstaand formulier, of bel met 088-744 5555.

 

Kluis huren