De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Huur vandaag nog een kluis

Uw waardevolle spullen vandaag nog veilig opgeslagen in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen.

Alle vestigingen in
zwaarbeveiligde kluizen
Alle medewerkers
gescreend
100% veilig &
overvalproof
Kennis & ervaring
sinds 1825

Hoe werkt het?

1 Maak een afspraak

Gebruik onderstaand formulier of bel ons op 088 – 744 5555.

2 Kies een kluis

Altijd een passende, veilige kluis op de locatie van uw keuze.

3 Uw spullen liggen veilig

U kunt uw spullen direct in uw kluis leggen.

Alle vestigingen in voormalige bankkluizen

Een bankkluis is tegenwoordig onbetaalbaar. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. De Nederlandse Kluis opent om die reden ook vaak een vestiging in een voormalig bankgebouw. Deze hebben wij uiteraard verbeterd met high-end beveiligingstechnologie die de banken voorheen niet hadden, zoals:

  • Getrainde medewerkers
  • 24/7 live camerabewaking
  • Mistgenerator
  • Stroboscoop
  • Waterdetectie
  • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer

100% overval-proof

De kluizen van De Nederlandse Kluis zijn zwaar beveiligd. Omdat elke vestiging bouwkundig is aangepast, zijn ramkraken onmogelijk uit te voeren. Alle vestigingen van De Nederlandse Kluis worden 24 uur per dag via live camerabeelden in de gaten gehouden. Deze beelden worden real time doorgestuurd naar de meldkamer. Hiernaast staat er op elke vestiging minimaal één getrainde medewerker en is elke locatie voorzien van high-end beveiligingstechnologie. Tenslotte heeft alleen de huurder van het safeloket de twee originele sleutels ontvangen. Bij de vestigingen houden wij geen kopieën achter, zodat niemand buiten de huurder om het loket kan openen.

De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“De eerste ervaring is meteen een hele goede. Ik ben heel vriendelijk èn deskundig te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik ben erg blij dat ik direct een safeloket heb gehuurd, een goed en veilig gevoel.”

Anne van der Burgt (46), Amersfoort 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
Kluis huren