De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Kluis huren ING

U kunt nog steeds kluizen huren bij ING. Het kan ook zo zijn dat een locatie van ING helemaal vol zit en dat het niet mogelijk is om op een ING kantoor bij u in de buurt een kluis te huren. U kunt dan een alternatieve locatie aangeboden krijgen of u kunt worden doorverwezen naar De Nederlandse Kluis.

De Nederlandse Kluis heeft een ruim aanbod aan safeloketten van verschillende formaten. Met filialen in verschillende locaties in Nederland biedt De Nederlandse Kluis de ruime mogelijkheid om waardevolle eigendommen op te slaan. Of het nu gaat om juwelen, edelmetaal, waardepapieren of munten: De Nederlandse Kluis heeft altijd een passende opslagmogelijkheid.

Mogelijkheden ING kluis huren

Voorheen kon men een kluis huren bij vrijwel elk bankkantoor van ING. Vroeger bood Postbank de mogelijkheid om kluizen te huren. De NMB Bank, de voorloper van ING Bank, had verreweg de meeste kluizen. Voor deze kluizen gold vaak een lange wachttijd waardoor het moeilijk was om een passende plek voor de opslag van waardevolle goederen te vinden. Sinds 2015 worden er klanten doorverwezen naar De Nederlandse Kluis.

Voorwaarde kluis huren ING

Om een kluis te kunnen huren bij ING moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Zo moet iemand al klant zijn bij de ING en bijvoorbeeld een betaalrekening, hypotheek en/of spaarrekening hebben bij ING. Voor het huren van een kluis bij De Nederlandse Kluis gelden zulke voorwaarden niet. Het huren van een kluis staat open voor iedereen zodat iedereen, ongeacht bij welke bank hij of zij zit, de waardevolle eigendommen veilig en betrouwbaar op kan slaan.

Alternatief kluis huren ING

Als alternatief voor het huren van een kluis bij ING kunt u terecht bij De Nederlandse Kluis. Dit is het meest veilige en betrouwbare alternatief. Wij werken immers alleen samen met de beste partners in beveiliging om de veiligheid van uzelf en uw eigendommen te kunnen garanderen. De Nederlandse Kluis biedt safeloketten in verschillende formaten. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende opslagmogelijkheid bieden. Uw goederen zijn bij De Nederlandse Kluis standaard verzekerd tot € 45.000,-, maar dit verzekerde bedrag kunt u indien gewenst verhogen tot € 90.000,-. Alle goederen die u bij ons opslaat blijven in uw bezit. U bent en blijft dus 100% juridisch eigenaar van alles wat u in uw persoonlijke kluis opslaat.

Vrijblijvend inschrijven