De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Bankkluis huren

Bankkluis huren bij Rabobank, ING, SNS Bank of ABN AMRO niet meer mogelijk? Het beste alternatief zijn de veilige bankkluizen van De Nederlandse Kluis. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen.

Actie: 1 maand korting voor nieuwe klanten!

Maak nu een afspraak

Bankkluis huren niet meer mogelijk bij banken?

Vrijwel alle Nederlandse banken, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro en SNS Bank zijn gestopt met het aanbieden van bankkluisjes. U kent bankkluisjes misschien ook als safelockers of safeloketten. Het huren van een bankkluis blijft echter mogelijk. De Nederlandse Kluis is een privaat en gespecialiseerd bankkluis verhuurbedrijf met vestigingen door heel Nederland. Daarmee is voor iedereen een betrouwbare plek beschikbaar om waardevolle spullen veilig op te bergen.

 

ING, Rabobank, ABN AMRO en SNS Bank verhuren dus geen bankkluisjes meer?

Dat klopt. Tegenwoordig hebben de modernste bankfilialen geen kluis meer, waardoor zij het product “kluisverhuur” niet meer aanbieden. Echter, bij de bank staat de klant centraal. Stopt een bank met de verhuur van bankkluizen dan wijzen zij u meestal op het bestaan van een alternatief in de vorm van De Nederlandse Kluis. Vaak kunnen wij een korting aanbieden aan overstappers van de bank, zodat u onze dienstverlening tegen een aantrekkelijker tarief kan ervaren. De Nederlandse Kluis is de grootste en veiligste aanbieder van bankkluisjes in Nederland.

Bankkluis huren Bij De Nederlandse Kluis

Wilt u uw waardevolle spullen opbergen in een bankkluis bij De Nederlandse Kluis? Als u nu een kluis huurt ontvangt u als nieuwe klant de eerste maand geheel gratis. Zo kunt u gemakkelijk kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Daarna huurt u bij De Nederlandse Kluis al een bankkluisje vanaf 9,95 per maand.

Alle vestigingen in voormalige bankkluizen

Een bankkluis is tegenwoordig onbetaalbaar. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. De Nederlandse Kluis opent om die reden ook vaak een vestiging in een voormalig bankgebouw. Deze hebben wij uiteraard verbeterd met high-end beveiligingstechnologie die de banken voorheen niet hadden, zoals:

  • Getrainde medewerkers
  • 24/7 live camerabewaking
  • Mistgenerator
  • Stroboscoop
  • Waterdetectie
  • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer

Onze vestigingen

De Nederlandse Kluis heeft meerdere vestigingen in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een bankkluis bij u in de buurt. Zoek eenvoudig op plaats of postcode om de dichtstbijzijnde vestiging te vinden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Over De Nederlandse Kluis

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 50.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor het bovenstaande formulier.

Het verschil tussen een kluis huren bij de Bank en De Nederlandse Kluis

AanbiederDe Nederlandse KluisAndere aanbieders
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw safeloket
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw safeloket
Privékamers beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000