fbpx
De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Huur vandaag nog een kluis

Uw waardevolle spullen vandaag nog veilig opgeslagen in uw eigen kluis? Dat kan. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen.

Maak een afspraak

 

Bankkluis huren niet meer mogelijk bij banken?

Vrijwel alle Nederlandse banken, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro en SNS Bank zijn gestopt met het aanbieden van bankkluisjes. U kent bankkluisjes misschien ook als safelockers of safeloketten. Het huren van een bankkluis blijft echter mogelijk. De Nederlandse Kluis is een privaat en gespecialiseerd bankkluis verhuurbedrijf met vestigingen door heel Nederland. Daarmee is voor iedereen een betrouwbare plek beschikbaar om waardevolle spullen veilig op te bergen.

 

ING, Rabobank, ABN AMRO en SNS Bank verhuren dus geen bankkluisjes meer?

Dat klopt. Tegenwoordig hebben de modernste bankfilialen geen kluis meer, waardoor zij het product “kluisverhuur” niet meer aanbieden. Stopt een bank met de verhuur van bankkluizen dan wijzen zij u meestal op het bestaan van een alternatief in de vorm van De Nederlandse Kluis. Vaak kunnen wij een korting aanbieden aan overstappers van de bank, zodat u onze dienstverlening tegen een aantrekkelijker tarief kan ervaren.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u uw waardevolle spullen opbergen in een bankkluis bij De Nederlandse Kluis? Als u nu een kluis huurt ontvangt u als nieuwe klant de eerste maand geheel gratis. Zo kunt u gemakkelijk kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Daarna huurt u bij De Nederlandse Kluis al een bankkluisje vanaf 9,95 per maand.

 

Over De Nederlandse Kluis

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 50.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor het bovenstaande formulier.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Meer vragen en antwoorden vindt u hier.

Wat kost het huren van een bankkluis?

Er zijn verschillende type kluizen te huren bij De Nederlandse Kluis vanaf 9,95 euro per maand. Een volledig overzicht van alle beschikbare formaten bij De Nederlandse Kluis vindt u op onze website.

Kan ik overstappen van de bank?

Wilt u overstappen van de bank naar de Nederlandse Kluis? Speciaal voor klanten die overstappen is er een introductie aanbieding beschikbaar. De eerste 3 maanden ontvangt u geheel gratis. Op deze manier kunt u gemakkelijk kennis maken met onze dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Wanneer is De Nederlandse Kluis geopend?

De Nederlandse Kluis heeft 40 vestigingen verspreid door heel Nederland. De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk op onze website wat de openingstijden zijn van de meest dichtstbijzijnde vestiging of bel met 088 – 744 5555.

Hoe werkt het huren van een kluis?

Voor het huren van een bankkluis maakt u direct een afspraak op de website of via 088 -744 5555. Tijdens een vrijblijvende rondleiding laten wij onze werkwijze en beschikbare formaten zien. U kunt daarna gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken.

Hoe snel kan ik toegang hebben tot een kluis?

Als u een afspraak maakt op de website of via 088 – 744 5555 kan u al vaak binnen enkele dagen terecht. Heeft u spoed? Bel dan met 088 – 744 5555 om te kijken of er mogelijkheden voor een afspraak binnen 24 uur. Tijdens uw afspraak ontvangt u een rondleiding op de vestiging. U kunt gelijk een kluis huren en hier direct gebruik van maken. Neem daarom uw waardevolle eigendommen gelijk mee zodat u hiervoor niet nogmaals hoeft te komen.

Hoe veilig is het om een kluis te huren?

Uw bankkluis bevindt zich in een zwaar beveiligde kluis die voldoet aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Dit is de hoogste beveiligingscategorie in Nederland. Dit betekent dat de kluis onder meer uitstekend beschermd is tegen brand en diefstal en 24/7 wordt gemonitord.

Kluis huren