De Nederlandse Kluis

10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »

Bankkluis huren

Bankkluis huren bij Rabobank, ING, SNS Bank of ABN AMRO niet meer mogelijk? Het beste alternatief zijn de veilige bankkluizen van De Nederlandse Kluis. Maak direct een afspraak op één van onze vestigingen.

Actie: 1 maand korting voor nieuwe klanten!

Maak nu een afspraak

Bankkluis huren niet meer mogelijk bij banken?

Banken stoppen massaal met het aanbieden van bankkluisjes. U kent bankkluisjes misschien ook als safelockers of safeloketten. ING geeft aan dat het niet meer mogelijk is om een kluis bij hen te huren. Ook bestaande klanten van ING kunnen inmiddels niet meer terecht. Ook de Rabobank, SNS Bank en ABN AMRO zijn gestopt met het aanbieden van bankkluisjes. Gelukkig bestaat De Nederlandse Kluis, een gespecialiseerd bankkluis verhuurbedrijf met vestigingen door heel Nederland. Daarmee is voor iedereen alsnog een betrouwbare plek beschikbaar om waardevolle spullen veilig op te bergen.

 

ING, Rabobank, ABN AMRO en SNS Bank verhuren dus geen bankkluisjes meer?

Dat klopt. Doordat het product “kluisverhuur” niet altijd goed past bij de moderne versie van bankfilialen, stoppen veel bankkantoren met de verhuur van kluizen en is dat inderdaad het geval. Een kluis huren bij ING is vaak alleen nog bedoeld voor bestaande huurders. Ook kan het soms nog in combinatie met het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Daar komt nog eens bovenop dat ING veel kantoren door heel Nederland aan het sluiten is waardoor er soms helemaal geen aanbod meer is. Door deze ontwikkelingen is De Nederlandse Kluis inmiddels veruit de grootste en veiligste aanbieder van kluisjes.

Bankkluis huren Bij De Nederlandse Kluis

Wilt u uw waardevolle spullen opbergen in een bankkluis bij De Nederlandse Kluis? Als u nu een kluis huurt ontvangt u als nieuwe klant de eerste maand geheel gratis. Zo kunt u gemakkelijk kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Daarna huurt u bij De Nederlandse Kluis al een bankkluisje vanaf 9,95 per maand.

Alle vestigingen in voormalige bankkluizen

Een bankkluis is tegenwoordig onbetaalbaar. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. De Nederlandse Kluis heeft om die reden elke vestiging geopend in een voormalig bankgebouw. Deze hebben wij uiteraard verbeterd met high-end beveiligingstechnologie die de banken voorheen niet hadden, zoals:

  • Getrainde medewerkers
  • 24/7 live camerabewaking
  • Mistgenerator
  • Stroboscoop
  • Waterdetectie
  • Rechtstreeks aangesloten op de meldkamer

Onze vestigingen

De Nederlandse Kluis heeft meerdere vestigingen in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een bankkluis bij u in de buurt. Zoek eenvoudig op plaats of postcode om de dichtstbijzijnde vestiging te vinden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Over De Nederlandse Kluis

Bij de Nederlandse Kluis begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw waardevolle spullen veilig en discreet op te slaan. Wij zijn de grootste onafhankelijke kluisaanbieder met vestigingen door heel Nederland. Het huren van een kluis is zo geregeld, zodat u fijn met een gerust gevoel van huis kunt gaan.

  • Het hoogste beveiligingsniveau van Nederland
  • Betrouwbare medewerkers: al ons personeel wordt uitgebreid gescreend
  • Verschillende formaten beschikbaar vanaf € 9,95 p/m
  • Ruim 50.000 klanten gingen u voor!

Onze medewerkers ontvangen u graag voor een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties waar u ook al onze kluisformaten kunt bekijken. Maak direct een afspraak via 088 -744 55 55 of gebruik hiervoor het bovenstaande formulier.

Het verschil tussen een kluis huren bij de Bank en De Nederlandse Kluis

AanbiederDe Nederlandse KluisAndere aanbieders
Met een gerust gevoel van huis
Huurcontract automatisch verlengd
Maand opzegtermijn
Identiteitscontrole bij toegang tot uw safeloket
Geen verplichte afname extra producten
Geen aanvullende eisen (inkomen)
Alleen personen op het contract hebben toegang tot uw safeloket
Privékamers beschikbaar om uw spullen te bekijken
Maximale verzekering € 90.000 € 45.000