De Nederlandse Kluis
10 531 9 Aanbevolen door 98% van onze klanten. Alle reviews »
NÚ 2 MAANDEN GRATIS!

Huur een zwaarbeveiligde bankkluis

Tijdens de donkere wintermaanden vinden de meeste inbraken van het jaar plaats. Bewaar uw waardevolle spullen daarom veilig bij De Nederlandse Kluis.

Afspraak maken
Alle vestigingen in
zwaarbeveiligde kluizen
Alle medewerkers
gescreend
100% veilig &
overvalproof
Kennis & ervaring
sinds 1825

Hoe werkt het?

1 Maak een afspraak

Gebruik het formulier of bel ons op 088 – 744 5555.

2 Kies een kluis

Altijd een passende, veilige kluis op de locatie van uw keuze.

3 Uw spullen liggen veilig

U kunt uw spullen direct in uw kluis leggen.

Kluis huren

Of bel 088 – 744 5555

Nu eerste 2 maanden gratis! Hoe werkt het?

Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden profiteert u van een welkomstkorting. Maak een afspraak via onderstaand formulier of bel 088 – 744 5555. Verwijs bij uw afspraak op de vestiging of telefonisch naar de code “Donkere dagen 2022” om uw korting te verzilveren.

Afspraak maken

Meeste inbraken in donkere wintermaanden

Inbrekers zijn tijdens de donkere dagen minder goed zichtbaar buiten, waardoor ze gemakkelijker hun gang kunnen gaan. Een woninginbraak komt gemiddeld 400 keer per week voor en kan dus ook u overkomen. Heeft u waardevolle items die voor het oprapen liggen tijdens een woninginbraak? Berg ze dan snel en veilig op bij De Nederlandse Kluis.

Lees verder

100% brand- en inbraakproof

De kluizen van De Nederlandse Kluis zijn zwaarbeveiligd. Kluismuren van 1 meter dik met staal erin, daaromheen een sluis, ook met muren van 1 meter dik. Daarnaast zijn alle 40 vestigingen high-end beveiligd met:

  • 24/7 live camerabewaking
  • Getrainde medewerkers
  • Mistgenerator
  • Stroboscoop
  • Waterdetectie
  • Rechtstreekse aansluiting op de meldkamer

Maak een afspraak

Bel 088 – 744 5555 voor meer informatie of een afspraak op één van onze vestigingen. Uw kluis huren kan direct, op elke werkdag. U komt met uw paspoort of ID-kaart naar onze vestiging, schrijft zich in en krijgt meteen de sleutel van uw kluis.

Afspraak maken

Klanten reviews

Al 71000+ mensen gingen u voor en slaan hun waardevolle spullen op in onze zwaar beveiligde bankkluizen. Lees wat onze klanten over ons zeggen…

De Nederlandse Kluis

“Mijn ouders hadden een kluis bij de bank. Maar die zijn ermee gestopt, en de bank verwees me door naar De Nederlandse Kluis. Ik vroeg me wel af of dat veilig was. Maar hun kluis blijkt in een voormalige bank te zitten, en de security is zelfs nog beter dan bij de bank waar alles verouderd was. DNK heeft hypermoderne security en cameratoezicht.”

Mandy Klaassen (33), Maastricht 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb altijd een kluisje gehuurd bij mijn bank, doordat het filiaal sloot ben ik bij De Nederlandse Kluis terecht gekomen. Ik dacht dat het duurder dan bij de bank zou zijn, maar de prijs is hetzelfde en ik hoefde ook geen andere producten af te sluiten. Geen wachtlijst, geen aanvullende eisen…. gewoon een kluis huren.”

David Verhoef (67), Den Haag 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik heb sinds kort een kluisje bij DNK gehuurd. Voor onze vakantie heb ik deze direct dezelfde dag nog kunnen afsluiten, al mijn sieraden liggen nu veilig en verzekerd. Ik moet er wel een stuk voor rijden maar dat is het waard. Ik kan nu veilig op reis!”

Asli Yilmaz (27), Arnhem 2017-08-18
De Nederlandse Kluis

“Ik kende De Nederlandse Kluis niet maar toen onlangs bij ons in de buurt een huis tot de grond is afgebrand ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van bankkluizen. Ik heb onze jeugd foto’s, contracten en sierraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft een veilig gevoel.”

Margot van Dijk (58), Dordrecht 2017-08-18

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2.
Bekijk alle klanten reviews

Onze vestigingen

De Nederlandse Kluis heeft meerdere vestigingen in Nederland. Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een kluis bij u in de buurt. Zoek eenvoudig op plaats of postcode om het dichtsbijzijnde vestiging te vinden.

In de media

De Nederlandse Kluis is onder meer bekend van:

Kluis huren